Merhaba hangi pozisyon için sizi aldılar bana resepsiyonist ve consiage bölümünde açık var demişlerdi bende görüşme yaptım mülakat olumlu geçti geri dönüş yapıcaz dedikleri halde geri dönüş alamadım da o yüzden soruyorum
İkram servisi aşçı yardımcısı pozisyonu için 29.12.2025 tarihinde başvuru ve evrak teslimimi gerçekleştirdim. Bu süre zarfında belirli günlerde iki kez mail attım geri dönüş olmadı ******** aradım mesaj attım. İşe başlama tarihi netleştiğinde tarafıma bilgi verileceği söylendi, şu an beklemedeyim.

• Like
Tepkiler: admin
ben öyle ilanların hiçbirini görmedim. siz ne zaman mülakata girdiniz? devamlı başvurdum ben ama hiç dönüş yapmadılar
24.12.2025’te Tuzla Orhanlı TURKISH DO&CO’da İBB İstihdam Ofisi üzerinden mülakata girdim. Olumlu geçti, yarım gün demo çalışması yaptım ve 29.12.2025’te evrak teslimimi gerçekleştirdim

İkram servisi aşçı yardımcısı pozisyonu için 29.12.2025 tarihinde başvuru ve evrak teslimimi gerçekleştirdim. Bu süre zarfında belirli günlerde iki kez mail attım geri dönüş olmadı ******** aradım mesaj attım. İşe başlama tarihi netleştiğinde tarafıma bilgi verileceği söylendi, şu an beklemedeyim.
Anladım tamamdır teşekkürler

• Like
Tepkiler: Sicoko58
hakkınızda hayırlısı olsun. doco bünyesinde sirkülasyon oldukça fazla. mülakata girdiyseniz yedeklere kalmış da olabilirsiniz. çok giriş çıkış var bu sebeple mülakattan geçtiğiniz için alınacağınızı düşünüyorum. inşallah öyle olur

ben öyle ilanların hiçbirini görmedim. siz ne zaman mülakata girdiniz? devamlı başvurdum ben ama hiç dönüş yapmadılar
Yaklaşık iki ay önce girdim bende ikram personeline başvurmuştum ilan olarak bende görmemiştim mülakat yaptığım kişi söylemişti açık olan yerlere alabileceğini ama mülakata olumlu denmesine rağmen hâla bekleme sürecindeyim

hakkınızda hayırlısı olsun. doco bünyesinde sirkülasyon oldukça fazla. mülakata girdiyseniz yedeklere kalmış da olabilirsiniz. çok giriş çıkış var bu sebeple mülakattan geçtiğiniz için alınacağınızı düşünüyorum. inşallah öyle olur
Yaklaşık 1 aydır evde bekliyorum. Eğer işe alım süreci hemen başlamayacaksa, neden evraklarımı hazırlattılar açıkçası anlamadım. Bu süreçte mevcut işimi bıraktım ve şu an boşta bekliyorum. Net bir bilgi alabilirsem çok sevinicem.

Yaklaşık iki ay önce girdim bende ikram personeline başvurmuştum ilan olarak bende görmemiştim mülakat yaptığım kişi söylemişti açık olan yerlere alabileceğini ama mülakata olumlu denmesine rağmen hâla bekleme sürecindeyim
docoda sirkülasyon fazla. mülakata girdiğiniz için çağırılırsınız diye düşünüyorum inşallah öyle olur

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.