Neler soruluyor acaba ben yeni başvurdum. Dönüş yaparlar mı hâla? Geciktim mi bilmiyorum da.Çalışan var mı acaba memnun musunuz benim olumlu geçti ama sağlık için gidemedim başka bi işte çalışıyorum şuan kararsızım gidip gitmemekte
Neler soruluyor acaba ben yeni başvurdum. Dönüş yaparlar mı hâla? Geciktim mi bilmiyorum da.Çalışan var mı acaba memnun musunuz benim olumlu geçti ama sağlık için gidemedim başka bi işte çalışıyorum şuan kararsızım gidip gitmemekte
Görüntülü konuştuk Cv üzerinden ilerlediler İngilizce seviyemi sordular b2 olduğu için çok konuşturmadı tamam yeterli dedi yani beni çok zorlamadılarNeler soruluyor acaba ben yeni başvurdum. Dönüş yaparlar mı hâla? Geciktim mi bilmiyorum da.
Anladımm evet çok rahat geçmiş umarım bana da bi dönüş olur teşekkürlerrGörüntülü konuştuk Cv üzerinden ilerlediler İngilizce seviyemi sordular b2 olduğu için çok konuşturmadı tamam yeterli dedi yani beni çok zorlamadılar
Hocam uçak yükleme kısmı ile ilgili bilginiz var mı acaba? izin günü ve maaş hakkında?maaş hakkında da bilgi vereyim size 53 bin tl brüt 3 vardiya çalışıyorsunuz net size 42 45 arası kalıyor beyaz yaka oldugunuz için 2 gün tatil oluyor
merhaba siz docoda mısınız ne yaptınız o süreçle ilgiliGörüntülü konuştuk Cv üzerinden ilerlediler İngilizce seviyemi sordular b2 olduğu için çok konuşturmadı tamam yeterli dedi yani beni çok zorlamadılar
Merhaba hangi pozisyon için sizi aldılar bana resepsiyonist ve consiage bölümünde açık var demişlerdi bende görüşme yaptım mülakat olumlu geçti geri dönüş yapıcaz dedikleri halde geri dönüş alamadım da o yüzden soruyorumMerhaba arkadaşlar,
29.12.2025 DO&CO firmasına yakın zamanda başvuru yaptım ve evrak teslim sürecini tamamladım. Eğitim ve işe başlama süreciyle ilgili bilgi almak istiyorum.
Daha önce çalışan veya süreci bilen varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Çalışma şartları ve ortam hakkında da yorumlarınızı merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
evet çalışan arkadaşlarımız buraya yazmıştı. ben de bir zamanlar doco düşündüğüm için araştırmıştım. öğrendiğim bilgiler şu şekilde;Merhaba arkadaşlar,
29.12.2025 DO&CO firmasına yakın zamanda başvuru yaptım ve evrak teslim sürecini tamamladım. Eğitim ve işe başlama süreciyle ilgili bilgi almak istiyorum.
Daha önce çalışan veya süreci bilen varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Çalışma şartları ve ortam hakkında da yorumlarınızı merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.
ben öyle ilanların hiçbirini görmedim. siz ne zaman mülakata girdiniz? devamlı başvurdum ben ama hiç dönüş yapmadılarMerhaba hangi pozisyon için sizi aldılar bana resepsiyonist ve consiage bölümünde açık var demişlerdi bende görüşme yaptım mülakat olumlu geçti geri dönüş yapıcaz dedikleri halde geri dönüş alamadım da o yüzden soruyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.