ben sizin doco ile ilgili tüm yazılarınızı okudum şu ana kadar 😅 nasılsınız iyi misiniz çıkmayı mı düşünüyorsunuz
çıkışımı verdim bile tamamen pişmanlık ik nın söyledigi işin y0zde 30 unu anca yapıyorsunuz içerde çok farklı işler var onları yaptırıyorlar 10 bin fazla alıcam diye sağlık probleri yaşayamam

çıkışımı verdim bile tamamen pişmanlık ik nın söyledigi işin y0zde 30 unu anca yapıyorsunuz içerde çok farklı işler var onları yaptırıyorlar 10 bin fazla alıcam diye sağlık probleri yaşayamam
Bana o kadar farklı iş yaptırmamışlardı, demek ki düzen değişmiş

Bana o kadar farklı iş yaptırmamışlardı, demek ki düzen değişmiş
Merhaba tam olarak neler yapılıyor rica etsem biraz bahseder misiniz ? Başvuruma geri dönüş aldım.Açıkçası girip deneyimlemek istiyordum ama diğer üyenin yazdığı şeyler biraz gözümü korkuttu.Bir iki ay dayanılamayacak kadar zor mu ?

Merhaba tam olarak neler yapılıyor rica etsem biraz bahseder misiniz ? Başvuruma geri dönüş aldım.Açıkçası girip deneyimlemek istiyordum ama diğer üyenin yazdığı şeyler biraz gözümü korkuttu.Bir iki ay dayanılamayacak kadar zor mu ?
silkülasyon çok her türlü kişiyi alıyorlar zaten çıkış verende çok açıkcası 7000 metre kare alanda 10 tane dolap var gidip dolap dizmesinden tut bardak tabakları topladıktan sonra bulaşıkhaneye gidip bardak tabakları siz diziyorsunuz bana bunu ik söylememişti mesela size sadece bardak tabak toplandıgını söylemişlerdir onun haricinde bir çok iş daha yaptırıyorlar size yani sırf 40 bin alıcam diye yapılcak iş değil ha paraya çok ihtiyacınız varsa başvurabilirsiniz benlik bir iş değil

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.