Merhaba herkese, biraz önce yayınlanan THY Dispeçer Eğitim İlanı hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilir mi? Cv atmak için mail adresi bırakmışlar ama alımlar ve seçimler nasıl olacak bir fikri olan var mı?
resmi olarak kabul gören ingilizce sınavlarından geçerli puanı almış olmak, 21 yaşından gün almış olmak, en az önlisans mezunu olmak
Normalde dil sınavı vardı ama kendi LinkedIn sayfasında hiçbir şart görünmedi denilen şartlar olabilir. Dil sınavı olacaktır bu yüzden dil şartını kendi yapacağı sınav ile bitirebilir işi
THY, THY Teknik, TGS gibi kurumların kullandığı hrpeak ten yapabilir şahsi görüşüm
Zaten dispeçer eğitiminde hepsinde şart aynıdır tahminimce THY de tek farkı var dil sınavı yaptığı hrpeak kurumu var dil kısmını onunla hallediyorlar az biraz sistemi cadet programına benzetiyorum şahsi fikrimGereken şartları sağladığımız taktirde cv üzerinden dönüş yapılması biraz şirketin izlediği sürece aykırı değil mi? Tamamiyle hakim değilim kusura bakmayın
Hocam yds 50 alma şartı diye yazmışlar. Haricinde bir ingilizce sınavı daha mı yapılır? Detayları paylaşsalardı keşke.Zaten dispeçer eğitiminde hepsinde şart aynıdır tahminimce THY de tek farkı var dil sınavı yaptığı hrpeak kurumu var dil kısmını onunla hallediyorlar az biraz sistemi cadet programına benzetiyorum şahsi fikrim
Evet bunlar hep soru işareti. Dün bir mail attım bu detaylara yönelik ilgili adrese ancak henüz dönüş olmadı.Arkadaşlar tahminimce ücretli bir eğitim gibi geliyor bana. Cadet ilanlarını düşününce tüm süreçleri belirtiyorlardı( mülakat aşamaları, sonraki aşamalar vb.). Kendi bünyesinde istihdam etmek için açılan bir program olmadığını düşünüyorum. Bir de istihdam içinse niye tk kariyerde yayınlanmadı ayrı soru işareti bu da. Bilenleriniz vardır tk akademide tehlikeli maddeler ile ilgili eğitim vardı hala var mı bilmiyorum. Onun ücretini ödüyorsunuz eğitimden sonra sınav sonra da sertifika veriyorlardi. Onun gibi bir şey sanırım. Umarım düşündüğüm gibi değildir
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.