Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Disc personality assessment hakında bilgisi olan var mı soru tarzları nasıl
Bildiğiniz kişilik testi. İçerisinde "bir ortama girdiğimde yalnız kalmayı tercih ederim" gibi çok çeşitli sorular mevcut. Siz bu soruları "Katılıyorum, Katılmıyorum veya Kesinlikle Katılmıyorum" gibi seçeneklerle cevaplıyorsunuz. Daha önceki üyelerimiz bu testin Türkçe olduğunu belirtmişti.

Bu aşamayı tamamladığınızda, bu konu başlığı altında test hakkında detaylı bir bilgi verirseniz çok seviniriz. Sürecinizde başarılar dilerim.

• Like
Tepkiler: Lirjena
Bildiğiniz kişilik testi. İçerisinde "bir ortama girdiğimde yalnız kalmayı tercih ederim" gibi çok çeşitli sorular mevcut. Siz bu soruları "Katılıyorum, Katılmıyorum veya Kesinlikle Katılmıyorum" gibi seçeneklerle cevaplıyorsunuz. Daha önceki üyelerimiz bu testin Türkçe olduğunu belirtmişti.

Bu aşamayı tamamladığınızda, bu konu başlığı altında test hakkında detaylı bir bilgi verirseniz çok seviniriz. Sürecinizde başarılar dilerim.
Teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.