Pozisyon veya İlan Adı
cadet

Ee9e

Üye
9 Eyl 2025
7
0
0
Meslek
Kokpit
merhaba dil belgesini göndermek için hangi emaile göndermek gerekiyor ?

Teşekkür ederim ikisine de ayrı ayrı atsam sorun olmaz herhalde işi sağlama alalim :D

Farklı konu açmadan hazır konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. Ben sürece 2025-1 ilanına başvurarak başladım ve PACE sınavını geçtim ve o ilanda PTE için min 46 şartı vardı bende ona hazırlanarak 49 PTE dil belgesi almıştım fakat daha sonra CRMde re-test kaldım ve 2025-2 ilanına başvurdum o ilanda PTE min skoru 53 oldu. Ben şimdi re-testi geçtim ama benim dil belgem geçerli mi yoksa min 53 olan yeni bir dil belgesi almam mı gerekiyor acaba ? İnsan kaynaklarına mail attım ama bir dönüş alamadım. @gunes

Teşekkür ederim ikisine de ayrı ayrı atsam sorun olmaz herhalde işi sağlama alalim :D
İkisine de atabilirsiniz, evet.
Farklı konu açmadan hazır konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. Ben sürece 2025-1 ilanına başvurarak başladım ve PACE sınavını geçtim ve o ilanda PTE için min 46 şartı vardı bende ona hazırlanarak 49 PTE dil belgesi almıştım fakat daha sonra CRMde re-test kaldım ve 2025-2 ilanına başvurdum o ilanda PTE min skoru 53 oldu. Ben şimdi re-testi geçtim ama benim dil belgem geçerli mi yoksa min 53 olan yeni bir dil belgesi almam mı gerekiyor acaba ? İnsan kaynaklarına mail attım ama bir dönüş alamadım. @gunes
Türk Hava Yolları, bu tarz konularda genelde aday lehine karar veriyor. Ancak ne desem boş, inisiyatif tamamen HRBP'nin. Net bilgiyi ancak onlar verebilir size.

İkisine de atabilirsiniz, evet.

Türk Hava Yolları, bu tarz konularda genelde aday lehine karar veriyor. Ancak ne desem boş, inisiyatif tamamen HRBP'nin. Net bilgiyi ancak onlar verebilir size.
Cevabınız için teşekkür ederim insan kaynakları dönüş yapar diye umuyorum.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.