Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sivil havacılık ön lisans mezunuyum. Hali hazırda şu an Bilg. Progragcılığı okuyorum yine 2.üniversite olarak. Sınavsız kayıt yapmıştım. Şimdi DGS kayıt olup Sivil havacılığı 4 yıllığa tamamlayabılır mıyım? Yani aynı anda hem aöf bilg. prog. hem de sivil havacılık 4 yıllığa tamamlanır mı? Çakışma gibi durum olur mu? sınavları falan? napmak lazım? Yoksa bilg. programcılığı bittiten sonra mı sivil havacılığı 4 yıllığa tamamlayım?
Bir çakışma olmaz. Lisans okurkende devam edebilirsin

Atanabiliyorsun kontenjan açılırsa ama 80+ alman gerekiyor
Cihangir teşekkür ederim cevabın için KPSS Lisansdan 80+ aldığım zaman bölüm farketmeksizin istediğim yere atanabilirim yani. Sormamın sebebi şu ben geçen sene ön lisans kpss ye girdim yerleştirmede de hep nitelik kodları vardı. Kabin hizmetlerine göre de nitelik kodu yoktu. Kpss lisansta nitelik kodları yok mu

• Like
Tepkiler: cihangirefe
Cihangir teşekkür ederim cevabın için KPSS Lisansdan 80+ aldığım zaman bölüm farketmeksizin istediğim yere atanabilirim yani. Sormamın sebebi şu ben geçen sene ön lisans kpss ye girdim yerleştirmede de hep nitelik kodları vardı. Kabin hizmetlerine göre de nitelik kodu yoktu. Kpss lisansta nitelik kodları yok mu
4001 koduyla atanırsın havacılıkta atanmak istersen yds şartıda var ancak diğer kurumlarda sadece bu kod ile atanırsın tabi kurumun sertifika şartı vs istiyor bazen isteme durumu olmazsa sadece bu kod ile tercih yapabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.