Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Dava içeriği dediğin kısım davanın konusu mu yoksa davanın türü müydü?
Davanın konusu değil gereksiz bilgiye boğmak istemedim , davanın türü sadece , adli sicili etkilemeyecek bir ceza dosyam var ve ceza dosyasında mağdur olan taraftayım sanık değilim gerekli görülmesi halinde ek belge iletebilirim şeklinde yazıp gönderdim tabi daha resmi bir dille yazdım

Davanın konusu değil gereksiz bilgiye boğmak istemedim , davanın türü sadece , adli sicili etkilemeyecek bir ceza dosyam var ve ceza dosyasında mağdur olan taraftayım sanık değilim gerekli görülmesi halinde ek belge iletebilirim şeklinde yazıp gönderdim tabi daha resmi bir dille yazdım
Tamamdır çok teşekkür ederim.

• Like
Tepkiler: Zuzuzu
Ne kadar sürede cevap almıştınız?

1 saat içinde dönmüşlerdi ona, haftasonu çalışmıyorlar benim ön sağlıkta pazartesi günü, muhtemelen ön sağlığa gitmeyeceğim

Olaya bakar mısın delirmemek mümkün değil, ülkede düzgün ilerleyen bi kurum yok. Hem mağdursun hem yıllarca sürecek dava , hem normal hayatına da etki ediyor daha ne kadar kötü olabilir

Olaya bakar mısın delirmemek mümkün değil, ülkede düzgün ilerleyen bi kurum yok. Hem mağdursun hem yıllarca sürecek dava , hem normal hayatına da etki ediyor daha ne kadar kötü olabilir
Yani gerçekten anlayabiliyorum seni, ben de aynı durumdayım. Bizim için süreç nasıl işleyecek acaba. İş teklifini de kabul ettiğimi içeren bir mail de attım ne olur ne olmaz diye. Çünkü 4 Ocak son gündü ve riske atmak istemedim. Asıl korktuğum şey, Ön sağlık bize farklı tarihlere atandı ve o tarihte bu sebeplerden dolayı gitmediğimiz zaman bize ön sağlığa gelmediniz bu yüzden olumsuz dönüş almam. Bunun olmasından çekiniyorum açıkcası.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.