Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Thehavacı

Üye
20 Ocak 2025
36
8
35
Pegasustan bugün ilk aşama için mail aldım. Genel Yetenek ve İngilizce Yazılı Sınavları diyor. Bu sınavlar hakkında girenler bilgi verebilir mi? Bilgisayardan mı giriyoruz yoksa yazılı mı oluyor? Bir de ingilizce sınavLARI diyor tam olarak içeriği nasıl?
Mülakata bu aşamada mı giriyoruz?

Pegasustan bugün ilk aşama için mail aldım. Genel Yetenek ve İngilizce Yazılı Sınavları diyor. Bu sınavlar hakkında girenler bilgi verebilir mi? Bilgisayardan mı giriyoruz yoksa yazılı mı oluyor? Bir de ingilizce sınavLARI diyor tam olarak içeriği nasıl?
Mülakat için bir yere çağırdılar mı online mi gireceksiniz sınava

Merhaba, sınavlar test şeklinde yazılı oluyor.Bu aşamayı geçerseniz sözlü İngilizce mülakat daha sonra da kurul mülakatı oluyor.Ne zaman için davet aldınız ?

merhaba pegasus İstanbul içinmiydi bu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.