Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

turizmci

Üye
10 Kas 2025
190
53
5
Meslek
Kabin
kariyernetteki başvurularımın hiçbirine geri dönüş almıyorum cv görüntülenmiyor nedir bunun sebebi her şey mükemmel ve olması gerektiği gibi
aynı problemi sunexpresste de yaşadım

• Like
Tepkiler: eloscugum
kariyernetteki başvurularımın hiçbirine geri dönüş almıyorum cv görüntülenmiyor nedir bunun sebebi her şey mükemmel ve olması gerektiği gibi
aynı problemi sunexpresste de yaşadım
bende aynı şekilde geçen seneki CV'm ile thy + sunexten 3-4 günde geri dönüş aldım bu sene hiç bir şekilde dönüş alamadım. CV edğiştirdim acaba ondan mı diyorum eski CV'm nasıldı onu da hatırlamıyorum :D

bende aynı şekilde geçen seneki CV'm ile thy + sunexten 3-4 günde geri dönüş aldım bu sene hiç bir şekilde dönüş alamadım. CV edğiştirdim acaba ondan mı diyorum eski CV'm nasıldı onu da hatırlamıyorum :D
peki yeni antalya sunex ilanına başvurdunuz mu? geçtiğimiz sene ben de online sınava girmiş biri olarak bu sene hala dönüş bekliyorum da

ya kariyernet müşteri hizmetlerine bile mail attım teknik bir sorun mu var şirketler benim cv mi görüntülemiyorlar diye :D aynı cv ile thy ajet pegasustan dönüş alan ben neden kariyernetten aynı cv ile başvurduğum ilanlara dönüş alamıyorum ne olabilir sebebi delireceğim

Önyazınız var mı? Bir de southwind dil seviyesine göre filtreliyor olabilir yabancı yolcuları çok daha fazla çünkü.

hepsi mevcuting seviye ileri.fotograf profosyonel.iş deneyimi eğitim bilgileri eksiksiz.acaba konum antalya olanlara mı öncelik veriyorlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.