Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar. Kariyer net üzerinden başvuruda bulunmuştum ama cv'm görüntülenmemiş bile, ilan da kapanmış. Çelebide işe alım süreci nasıl oluyor? Bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim. İyi forumlar
Arkadaşlar selamlar. Kariyer net üzerinden başvuruda bulunmuştum ama cv'm görüntülenmemiş bile, ilan da kapanmış. Çelebide işe alım süreci nasıl oluyor? Bilgisi olanlar bilgilendirebilirse sevinirim. İyi forumlar
Çelebi işe alımlarda bence başarılı. Birkaç üniversite ile anlaşarak pozisyonları için uygun gördükleri adaylarla devam ediyorlar. Bunun yanı sıra üniversite anlaşması dışında dışarıdan alım yapıldığında da (eğer değerlendirme sürecine dahil ederlerse) süreçleri epey hızlı ilerliyor.
Sizin yerinizde olsam linkedinden ilgililere mesaj veya direkt olarak ilgililere mail atarak kendi sürecim hakkında bilgi talep ederdim. Google'da "linkedin çelebi hrbp" veya "linkedin çelebi insan kaynakları" şeklinde aratarak ilgililere ulaşmaya çalışabilirsiniz.
ben çelebi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kesinlikle işe alım sürecinde hem vaktini hem de ümidini alıyorlar. Aylarca bekletip dönüş bile yapmıyorlar (mülakatları geçmene rağmen). Aradım, mesaj attım ancak kesinlikle bakmıyorlar. Bu süreci yaşadığım için gözümde hiçbir değeri yok maalesef.
ben çelebi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim kesinlikle işe alım sürecinde hem vaktini hem de ümidini alıyorlar. Aylarca bekletip dönüş bile yapmıyorlar (mülakatları geçmene rağmen). Aradım, mesaj attım ancak kesinlikle bakmıyorlar. Bu süreci yaşadığım için gözümde hiçbir değeri yok maalesef.
Birebir deneyimleme şansım olmadı ancak genelde üyelerimiz adaylık süreçlerinin genel olarak iyi şekilde ilerlediği şeklinde geri bildirim sağlıyorlardı bize. Sağladığınız bu bilgi için teşekkür ederim. Umarım süreçlerini iyileştirirler.
Konu Ramp olunca, bulunmaz hint kumaşı misali ensenize yapışırlar; konu ötekilere gelince torpilliyi yapıştırırlar. Açılan her ilan, eleman aradıklarından değil bazen de prosedür gereğidir.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.