Pozisyon veya İlan Adı
Harekat memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
benim de sizden hemen sonra olacak. ne sorduklarını yazabılır mısınız benım de mulakatım o cıvarda. ıng soru ornegı ıcın ayrı bır forum acmıstım bakabılırsınız
Bana geçen yaz ne yaptın, en son okuduğun kitap neydi, sonu nasıl bitti, neden bu işi istiyorsun gibi şeyler sormuşlardı. Çok zorlamıyorlar.

Bana geçen yaz ne yaptın, en son okuduğun kitap neydi, sonu nasıl bitti, neden bu işi istiyorsun gibi şeyler sormuşlardı. Çok zorlamıyorlar.
en son gırdıgım baska bır mulakaktta yazdıgım tezde danısmanınım benı nasıl yonettıgı falan sorulmustu yanı asla beklemedıgım bır soruydu hep detadyı. celebi daha gunluk mu ılerlıyor cv ne olursa olsun?

en son gırdıgım baska bır mulakaktta yazdıgım tezde danısmanınım benı nasıl yonettıgı falan sorulmustu yanı asla beklemedıgım bır soruydu hep detadyı. celebi daha gunluk mu ılerlıyor cv ne olursa olsun?
Bana günlük konuşma tarzı şeyler sormuşlardı 2 kere girdim ikisi de öyleydi

Mesela bana geçen yaz ne yaptın nerelere gittin, en son okuduğun kitap neydi sonu nasıl bitti. Bu isi neden istiyorsun falan diye sormuşlardı . A2-B1 seviye ingilizce sorulariydi
Mesela bana geçen yaz ne yaptın nerelere gittin, en son okuduğun kitap neydi sonu nasıl bitti. Bu isi neden istiyorsun falan diye sormuşlardı . A2-B1 seviye ingilizce sorulariydi
Teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.