Pozisyon veya İlan Adı
THY CADET

derkar

Üye
27 Tem 2025
7
3
0
Meslek
Kokpit
Merhaba. Pace'i geçtim ancak CRM'e bir sonraki ilan açılınca başvurup girmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla 2 yıl geçerliliği var. Hiçbir şey yapmadan (CRM tarih seçmeden) sürecim sonlansa bir sonrakine başvururken sorun olur mu?

Merhaba. Pace'i geçtim ancak CRM'e bir sonraki ilan açılınca başvurup girmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla 2 yıl geçerliliği var. Hiçbir şey yapmadan (CRM tarih seçmeden) sürecim sonlansa bir sonrakine başvururken sorun olur mu?
Bir şey olmaz sadece zaman kaybı olur

Hayır olunmuyor ben zamanında sormuştum hiçbir hak kaybı olmaz dediler güncel olarak değişiklik yapmadılarsa hak kaybı olmaz yine de mail atıp sorabilirsiniz.
çok avantajlı bir durum o zaman bu. Mesela diyelim ki crm i geçtim kurul içinde aynı şeyi yapabiliyor muyuz? Yani her aşama için geçerli mi bu?

çok avantajlı bir durum o zaman bu. Mesela diyelim ki crm i geçtim kurul içinde aynı şeyi yapabiliyor muyuz? Yani her aşama için geçerli mi bu?
Evet yapabilirsin fakat olumlu gidecekse her şey pilot olman gecikir başka bir şey olmaz ve kurulda bir ihtimal neden böyle yaptın diye sorulabilir

• Like
Tepkiler: Kadir26

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.