Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Eğer özel değilse nasıl geçmişti sizin için iyi ya da kötü anlamda ne hissetmiştiniz? Bekliyor muydunuz onu merak ettim.
Çok sağolun. Grup oyununun ilkinde açıkçası iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Fakat 2. grup oyununda biraz stres yaptığımı söyleyebilirim. Oyunu başarıyla tamamladık, ekip de iyiydi fakat geçen 1 kişi oldu bizde. Tam olarak neye dikkat ettiklerini bilemiyorum ama detayları farketmek, ekip arkadaşlarının göremediği noktaları hatırlatmak önemli bence. Bireyselde hayatınızdan örnekler vermeniz bekleniyor crm konularında benim iş deneyimim olması sebebiyle anlatacak çok şeyim vardı. İyi örnekler verdiğimi düşünmüştüm ama sanırım grup oyunu çok daha fazla etkiliyor nihai kararlarını. Maalesef bu kadar bilgi verebilirim.

• Like
Tepkiler: thealpaca ve gunes
Çok sağolun. Grup oyununun ilkinde açıkçası iyi performans gösterdiğimi düşünüyorum. Fakat 2. grup oyununda biraz stres yaptığımı söyleyebilirim. Oyunu başarıyla tamamladık, ekip de iyiydi fakat geçen 1 kişi oldu bizde. Tam olarak neye dikkat ettiklerini bilemiyorum ama detayları farketmek, ekip arkadaşlarının göremediği noktaları hatırlatmak önemli bence. Bireyselde hayatınızdan örnekler vermeniz bekleniyor crm konularında benim iş deneyimim olması sebebiyle anlatacak çok şeyim vardı. İyi örnekler verdiğimi düşünmüştüm ama sanırım grup oyunu çok daha fazla etkiliyor nihai kararlarını. Maalesef bu kadar bilgi verebilirim.
Evet oyunda alınan kararlar önemli fark edilmeyeni fark etmek gibi birazcık çünkü oyuna ya da konulara bakmıyorlar sizin nasıl kendinizi gösterdiğinize bakıyorlar oyunu iyi oynamaktan öte

çok teşekkür ederim yanıtınız için. Umarım bir sonrakinden olumlu dönüş alırsınız.

Çok teşekkürler hocam başarılar size de
hocam merhaba tekrar, merak ettiğim bir şey oldu eğer sizi zora sokmayacaksa cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum. Bir arkadaşınızın geçtiğini söylediniz ama kural hatası yaptığına tanıklık ettiniz mi yada genel olarak grupça hata yaptığınız oldu mu? Dikkat etmemiş de olabilirsiniz elbette ancak sormak istedim dikkatinizi çeken bir şey oldu mu diye.

hocam merhaba tekrar, merak ettiğim bir şey oldu eğer sizi zora sokmayacaksa cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum. Bir arkadaşınızın geçtiğini söylediniz ama kural hatası yaptığına tanıklık ettiniz mi yada genel olarak grupça hata yaptığınız oldu mu? Dikkat etmemiş de olabilirsiniz elbette ancak sormak istedim dikkatinizi çeken bir şey oldu mu diye.
Grupça bir hata yapmadık. Geçen kişi de kural hatası yapmadı. Tek önerim her şeyi dikkatli okuyun, her detayı ekip arkadaşlarınıza hatırlatın. Çok baskın olmayın.

Grupça bir hata yapmadık. Geçen kişi de kural hatası yapmadı. Tek önerim her şeyi dikkatli okuyun, her detayı ekip arkadaşlarınıza hatırlatın. Çok baskın olmayın.
Çok teşekkürler. Ben de ne yazık ki olumsuz sonuç aldım. Umarım bir dahakinde daha iyi performans gösteririz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.