Sınava 11 haziranda girdim. Aslında benim nacizane önerilerimi bi konunun altına uzun bir şekilde yazmıştım ama bulamadım. Fizik ve matematik modülü için ben atpl tv'den kurs satın almıştım çok faydası oldu. Bazı sorular benzer geldi benim sınavımda. Benzer gelmese bile çalışırken çözüm videolarını izledikten sonra konuların ve soruların mantığını öğreniyorsun. Hem fizik hem matematik için ve özellikle matematik için sağlam bir çalışma lazım bence çünkü matematik soruları çok uzunda süre asla yetmedi. Fizik daha kolaydı ben en son lisede fizik gördüğüm için tekrar çalışmam gerekti ve sınavda zorlanmadım. Not: matematik öğretmeniyim. Yetenek modülleri için mic modülü hariç thy tarafından gönderilen uygulamaya çalışmak gerekiyor zaten başka bir şansımız yok. Sınav için belirli bir geçme notu yok ama tüm modüller için en zor seviye ve en düşük ms leri hedeflemek faydalı olacaktır. Modüllerdr kullanılabilecek taktikleri
bu linkteki videodan bakabilirsiniz yardımcı olacaktır özellikle 3d ev modülü için. Mic sınavına joystickim olmadığı için sınavdan önce çalışamadım. Sınav süresince her bir modül için belirli çalışma süreleri oluyor. Mic modülüne de o süre içerisinde çalışabildim. Bence imkanınız varsa joystick ve skytest uygulaması alınıp çalışılmalı. Ama çalışmadan geçilemiyor diye de bir şey yok geçen kişileri duydum ben de geçtim şükür. Ama belirsizlik insanı yoruyor

Benim sürecim biraz uzamıştı normalde nisan ayı için planlanmıştı ama ertelendi falan toplam 2 ayı geçen bir çalışma sürem oldu. Bilgi modüllerine toplam 2 hafta çalıştım. Yetenek modüllerine de ilk tarihten önce 2 hafta kadar çalışmıştım ertelenince çalışmayı bıraktım. Son sınavdan önce de bir kaç gün çalıştım ama zaten baştan beri skorlarım iyiydi ona güvendim. Benim sürecim bu şekilde gelişti inşallah hepimiz başarılı oluruz ve istediğimiz yerlerde oluruz.