Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet
Genel olarak takima olumlu yonde katki yaptim ve karar almalarda etkili oldum grup mulakatinda, 1-2 defa hata da yaptigimi soyleyebilirim.Bireyselim de cok uzun surmedi fakat genel olarak pozitifti etkili ve net cevaplar verdim, sonucumun nasil geleceginden emin degilim, insan ikilemde kalabiliyor. :) Hepimiz icin hayirlisi ve umdugumuz gibi olmasini diliyorum.
Diğer arkadaşa da sordum hocam da mülakata çalışırken nasıl bi çalışma yaptın nelere çalıştın önerilerin neler paylaşabilir misin

Merhabalar, herkese başarılar. CRM’de takım elbise-kravat giyiliyor genelde doğru mudur? Siz girdiğinizde o açıdan nasıldı genel ortam?

Hocam crm öncesi crm için nasıl bi çalışma yaptın nelere çalıştın anlatabilir misin
Hocam ben ultra bir çalışma yapmadım açıkçası zaten kendi hayatımda iş ile ilgili büyük firmalarda mülakatlara girmiş biri olduğum için ve genelde problem yaşamadığım için daha çok crm ve bileşenlerine çalışıp hayatımda bunlara örnek olarak yaşadığım anlarımı düşündüm. İnternetten İngilizce ve Türkçe kaynaklardan okumalar yaptım bu şekilde hazırlandım

Hocam selamlar, olumlu / olumsuz dönüş aldınız mı acaba?
Selamlar, bu sabah sonucumun olumsuz oldugunu ogrendim.Sanirim gruba gore biraz pasif kalmam, bazi yerlerde heyecanlanmam ve 1-2 defa hata yapmamdan dolayi.Eksikliklerimin farkina varip elimden gelen en iyi sekilde tekrardan CRM mulakatina hazirlanacagim, sanirim 3 ay sonra olacak en erken.Umarim hepimiz istedigimiz sonucu aliriz.

• Like
Tepkiler: gunes
Selamlar, bu sabah sonucumun olumsuz oldugunu ogrendim.Sanirim gruba gore biraz pasif kalmam, bazi yerlerde heyecanlanmam ve 1-2 defa hata yapmamdan dolayi.Eksikliklerimin farkina varip elimden gelen en iyi sekilde tekrardan CRM mulakatina hazirlanacagim, sanirim 3 ay sonra olacak en erken.Umarim hepimiz istedigimiz sonucu aliriz.
Hocam merhaba geçmiş olsun ne gibi hatalardı acaba, bir de pasif kaldım derken ne gibi örnek verebilir misiniz

Hocam merhaba geçmiş olsun ne gibi hatalardı acaba, bir de pasif kaldım derken ne gibi örnek verebilir misiniz
Sagolun, grubumdaki herkes guclu aday profiliydi ve bana gore daha daha baskin karaktere sahiplerdi, ilk 30 dakikalik kisimda iyi performans sergiledim ve daha aktiftim, sonraki kisimda ise biraz daha sessiz kaldim digerlerine gore ama zaman zaman karar vermelerde etkili oldum.1-2 kere kural hatasi yaptim.Bazi yerlerde stres yaptigimi da dusunuyorum, bunlarin toplami elenmeme sebep oldu sanirim.Moralimi bozmadan bir sonrakine calismaya devam edecegim.

• Like
Tepkiler: gunes ve kcrew
Sagolun, grubumdaki herkes guclu aday profiliydi ve bana gore daha daha baskin karaktere sahiplerdi, ilk 30 dakikalik kisimda iyi performans sergiledim ve daha aktiftim, sonraki kisimda ise biraz daha sessiz kaldim digerlerine gore ama zaman zaman karar vermelerde etkili oldum.1-2 kere kural hatasi yaptim.Bazi yerlerde stres yaptigimi da dusunuyorum, bunlarin toplami elenmeme sebep oldu sanirim.Moralimi bozmadan bir sonrakine calismaya devam edecegim.
Hocam öncelikle geçmiş olsun bir sonrakine çok daha güçlü dönersiniz ayrıca cevaplarınız için çok teşekkürler, gruptaki diğer arkadaşlardan haber aldınız mı? 6da kaç kişi geçmiş sizin grupta?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.