Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba arkadaşlar ben de başvurmuştum henüz bir dönüş alamadım. Aklımda bir soru var cihazla boy ölçümü yapıldığında 164.8 cm çıkıyorum el ile ölçüm yapıldığında 166 cm yani anlamıyorum her havayolunda farklı çıkıyor ölçüm tipine göre ama sınır 165cm olduğu için kadınlarda biraz tereddüte düştüm dönseler de elenir miyim acaba 🙁

Merhaba arkadaşlar ben de başvurmuştum henüz bir dönüş alamadım. Aklımda bir soru var cihazla boy ölçümü yapıldığında 164.8 cm çıkıyorum el ile ölçüm yapıldığında 166 cm yani anlamıyorum her havayolunda farklı çıkıyor ölçüm tipine göre ama sınır 165cm olduğu için kadınlarda biraz tereddüte düştüm dönseler de elenir miyim acaba 🙁
Bence elemezler ben olsam 2mm den elemezdim.Ben de metreyle 180im,eczanede 178,thy de 177 cıktım.

• Like
Tepkiler: Daisydly
o aşamaya kadar gelirseniz gidip şansınızı denemelisiniz kilo değişken olduğu için imtiyaz gösterebiliyorlar ama boyda biraz daha kısa ölçtükleri için zaten elyebiliyorlar ama gidip emin olmakta fayda var

Biz açıp açıp kontrol edince incelendi yazıyor, görüntülenince bildirim geliyor zaten. Kariyer profilinize girince orda,
Özgeçmişini kim görüntüledi
Son 7 gün
Son 90 gün kısmında yazıyor, hangi şirket açıp Cv nize baktıysa ✅
Evet doğrudur ayrıca başvurularım kısmında başvurduğunuz firmanın son durumuna bakabilirsiniz görüntüleme: bugün incelendi yada görüntüleme: 3 gün önce incelendi yazar

Görüntülüleme almama rağmen hala ger hangi bir mail almadım. Acaba havuzda mıyımdır hala ?

Ben umudu kestim bu firmadan,cok ayıklıyor yada yaz sezonuna kadar bekletecek.Çağırılan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.