Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sizede İng/ tr mi yaptırdı?
Bazı adaylara tr/ing yaptırmışlar.

Bu anlamda speaking öncesi ağırlık vermemiz gereken bir konu var mı önereceğiniz, iyi geçmesi için 🙏🙈
Cümleleri Türkçe söyledi ve İngilizceye çevirdim. Örneğin dün saçımı kestirdim, her gün uyumadan önce dişlerimi fırçalarım gibi. Bence spesifik bi konu yok çünkü tamamen kendiliğinden gelişiyo.

Merhaba ben de bugün girdim online sınava nasıl geçti sınavınız? Çıktıktan sonra kursla iletişime geçtim hemen yarın için randevu oluşturdular speakinge pek fazla bilgi de bulamıyorum yine mülakat tarzı mı olacak acaba bilginiz var mı
Kendimi tanıtmamı
Neler beni sinirlendirir sorusunu
Doğduğum şehir neresi yaşadığım şehir neresi, eğer farklı yerler ise iki şehri kıyaslamamı
İnsanlar neden uçakla seyahat etmeyi diğer seyahat çeşitlerine göre tercih ederler
onu cevaplandırmamı
Dün ne yaptım
Günlük rutinlerim neler
Yarın neler yapacağım sorularını cevaplandırmamı istediler
Bu soruları net olarak hatırlıyorum. En son aşamada hoca kurduğu Türkçe cümleleri Ingilizce’ye çevirmemi istedi.

Kendimi tanıtmamı
Neler beni sinirlendirir sorusunu
Doğduğum şehir neresi yaşadığım şehir neresi, eğer farklı yerler ise iki şehri kıyaslamamı
İnsanlar neden uçakla seyahat etmeyi diğer seyahat çeşitlerine göre tercih ederler
onu cevaplandırmamı
Dün ne yaptım
Günlük rutinlerim neler
Yarın neler yapacağım sorularını cevaplandırmamı istediler
Bu soruları net olarak hatırlıyorum. En son aşamada hoca kurduğu Türkçe cümleleri Ingilizce’ye çevirmemi istedi.
Hoca Türk müydü? 🙂
Veya aksanlı biri miydi?

Benim konuştuğum hoca Türkçe bilen tahminimce İranlı biri idi. (Yönlendirme yapmak yasaktır.)’tan aradığında çıkan ismi İranlı ismiydi. Aksansız konuşuyordu gayet anlaşılırdı

• Like
Tepkiler: Lirjena
bana da benzer sorular soruldu mezun olduğum bölüm yaşadığım yer antalyaya daha önce gelip gelmediğim vb. ben de türkçeden ingilizceye çevirmemi istediği cümlelerde zorlandım zor değildi aslında ama o an heyecandan grameri karıştırdım hepimiz için hayırlısı olsun

• Like
bana da benzer sorular soruldu mezun olduğum bölüm yaşadığım yer antalyaya daha önce gelip gelmediğim vb. ben de türkçeden ingilizceye çevirmemi istediği cümlelerde zorlandım zor değildi aslında ama o an heyecandan grameri karıştırdım hepimiz için hayırlısı olsun
Bende yarın gireceğim iki dile birden, çok heyecanlıyım 🙈😭

Çeviri beni de korkutuyor, saçmalarım hissinden kurtulamıyorum 🥲 Ama bir şekilde yapacağız, complex cümle istemesin, amin🙂

Size sorulan çeviri cümleleri de günlük müydü?

Size sorulan çeviri cümleleri de günlük müydü?
evet dün alışverişe gittim,beni aradığında yemek yapıyordum,benim yerimde olsaydın ne yapardın soruları soruldu hatırladığım. Günlük oluyor yani de heyecandan bazı şeyleri karıştırdım ben de umarım sizin de çok güzel geçsin 🥹

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.