Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
galiba filtre ona bile bakıyomus arka plan sade güleryüzlü derli toplu olsun diyolar hatta vesikalık kullanın diyenide gördüm ama elenme sebebi değildir ya
Benim fotoğrafım bildiğiniz mülakat öncesi bir otel lobisinde çektiğim selfie 🤳 maalesef, başka fotoğraf çektiremedim. Ama bu haliyle bile vesikalık gibi görünüyor, boynumda fular var, saçlarım topuz ve takım var üzerimde..

• Like
Tepkiler: silvanna
Benim fotoğrafım bildiğiniz mülakat öncesi bir otel lobisinde çektiğim selfie 🤳 maalesef, başka fotoğraf çektiremedim. Ama bu haliyle bile vesikalık gibi görünüyor, boynumda fular var, saçlarım topuz ve takım var üzerimde..
bence cok iyi ve ideal benimde cok benzer sadece selfie değil kabin memuru gibi giyinmiştim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.