Corendon Hava Yolları Deneyimli Deneyimsiz Kabin Memuru İlanı Yayımladı!
Genel Nitelikler
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve en az 2 yıl geçerliliği olan Türk pasaportuna sahip olmak
Antalya’da ikamet etmek veya Antalya’ya taşınabilmek
Boy şartları:
Erkek: 170–180 cm
Kadın: 165–180 cm
(Boy ve kilo orantılı olmalıdır)
Yüzme bilmek
Corendon kabin memuru üniforması giyildiğinde görünür piercing olmamalıdır; dövmesi olan adaylar mülakat sürecinde değerlendirilecektir
Eğitimini Türkiye’de tamamlayan adaylar için: en az ön lisans mezunu olmak
Eğitimini yurt dışında tamamlayan adaylar
için: en az 10 yıllık eğitim ve lise diploması veya dengi
Rusça, Almanca, Felemenkçe (Hollandaca) veya diğer Avrupa dillerini iyi bilmek tercih sebebidir; ayrıca en az B1 seviyesinde İngilizce
Adli sicil kaydı veya adli arşiv kaydı bulunmamak
Deneyimli adaylar için: en son aktif uçuş görevi 5 yıldan daha eski olmamalı ve adayın geçerli TES (Attestation) sertifikası olmalıdır
Uçuş görevlerini yapmayı engelleyecek herhangi bir sağlık durumunun olmaması
(Eğitim başlamadan önce, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylı hastanelerden alınmış “Uçuşa Elverişlilik (Fit to Fly)” sağlık raporu gerekecektir.)
Periyodik olarak yurt dışında kalmaya engel bir kısıtlama olmamak
Başvuru: https://www.linkedin.com/jobs/view/4359045136 - Corendon Airlines
Genel Nitelikler
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve en az 2 yıl geçerliliği olan Türk pasaportuna sahip olmak
Antalya’da ikamet etmek veya Antalya’ya taşınabilmek
Boy şartları:
Erkek: 170–180 cm
Kadın: 165–180 cm
(Boy ve kilo orantılı olmalıdır)
Yüzme bilmek
Corendon kabin memuru üniforması giyildiğinde görünür piercing olmamalıdır; dövmesi olan adaylar mülakat sürecinde değerlendirilecektir
Eğitimini Türkiye’de tamamlayan adaylar için: en az ön lisans mezunu olmak
Eğitimini yurt dışında tamamlayan adaylar
için: en az 10 yıllık eğitim ve lise diploması veya dengi
Rusça, Almanca, Felemenkçe (Hollandaca) veya diğer Avrupa dillerini iyi bilmek tercih sebebidir; ayrıca en az B1 seviyesinde İngilizce
Adli sicil kaydı veya adli arşiv kaydı bulunmamak
Deneyimli adaylar için: en son aktif uçuş görevi 5 yıldan daha eski olmamalı ve adayın geçerli TES (Attestation) sertifikası olmalıdır
Uçuş görevlerini yapmayı engelleyecek herhangi bir sağlık durumunun olmaması
(Eğitim başlamadan önce, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylı hastanelerden alınmış “Uçuşa Elverişlilik (Fit to Fly)” sağlık raporu gerekecektir.)
Periyodik olarak yurt dışında kalmaya engel bir kısıtlama olmamak
Başvuru: https://www.linkedin.com/jobs/view/4359045136 - Corendon Airlines