Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için, grup çalışmasından sonra eleme oluyor mu yoksa herkes bireysel mülakata giriyor mu?

Sizin nasıl geçti, umarım iyidir🙏🌸
Merhaba sizi de çok görüyorum Corendon başlığı altında epeydir bekliyoruz süreci 🥹bugün siz de dönüş aldınız mı acaba 🙏🏻😊

Merhabalar, öncelikle bir şirket sunumu yapılıyor genel bir tanıtım 1 saat kadar. Sonrasında grup mülakatları oluyor. Size bir durum veriyorlar (uçakta sinirli bir yolcu var vb.) ne yapardınız? Nasıl bir iş bölümü? aranızda biz yokmuş gibi tartışın diyorlar. Sonrasında da bireysel mülakatlar başlıyor. Bu şekilde. Bireysel mülakatlar da bildiğiniz gibi normal mülakat
Peki o an eleme oluyor mu emirates gibi acaba? Boy/kilo kontrolu vs yapıldı mı?

• Like
Tepkiler: Daisydly
Grup mülakatı İngilizce mi yapılıyor acaba, bilgiye açız şuan🥲🙈

• Like
Tepkiler: Daisydly
Merhabalar. Dün kvkk maili geldi ama henüz assessment day davet maili gelmedi. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı?

Merhabalar, öncelikle bir şirket sunumu yapılıyor genel bir tanıtım 1 saat kadar. Sonrasında grup mülakatları oluyor. Size bir durum veriyorlar (uçakta sinirli bir yolcu var vb.) ne yapardınız? Nasıl bir iş bölümü? aranızda biz yokmuş gibi tartışın diyorlar. Sonrasında da bireysel mülakatlar başlıyor. Bu şekilde. Bireysel mülakatlar da bildiğiniz gibi normal mülakat
Eda hanım boy/kilo ölçümü yapıldı mı acaba?

arkadaşlar selamlar tekrardan,grup mülakatına katılıp geri dönüş alan oldu mu _? martın 9 u itibariyle olumlu ya da olumsuz haber geleceği söylenmişti gelişme olurda paylaşırsanız sevinirim.

selamlar bana henüz birşey gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.