5 Ocak 2025
44
19
5
Arkadaşlar istanbulda hastane öneriniz var mı acaba? Şu yüzden soruyorum duyduguma göre bazı hastaneler hastalık olmamasına rağmen sırf ön tanı var diye sıkıntı çıkarıp class 1 vermeyebiliyormuş. Düzgünce eskiye takılmadan muayene edip class 1 alabileceğimiz kolay hastaneler var mı acaba? Teşekkürler iyi forumlar

Bahçelievler medicana'yı tavsiye ederim. Her şey smooth ilerliyor. Hiç bir zorluk çıkarılmıyor aksine yardımcı olmak için esnek davranıyorlar

Class-1 için İzmir'de önereceğiniz hastane hangisi? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü - Güncel Yetkili Hastaneler (Havacılık Tıp Merkezleri)
(Merak eden üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz için)

1740385965379.png

Son düzenleme:
Aynen öyle, mesela örnek veriyorum, kan testi sonuçlarına göz ucuyla bakıp: "Pilot adamsın neyin olacak ki zaten" ya da göz numara bakıp numaram artmış olmasına rağmen sisteme işlemiyorlar

Aynen öyle, mesela örnek veriyorum, kan testi sonuçlarına göz ucuyla bakıp: "Pilot adamsın neyin olacak ki zaten" ya da göz numara bakıp numaram artmış olmasına rağmen sisteme işlemiyorlar
Anladım hocam madem öyle ben de oradan yapayım çok teşekkür ederim. Normalde medical park pendik düşünüyordum yakın diye de artık gidicez. Bu dedikleriniz taze bilgilerdir ama değil mi, şimdi şanşıma giderim değişmiş olur falan :D

Her yıl ben oraya gidiyorum (3 yıl oldu). En son Kasım 2024'de aldım sağlık raporunu. Hatta TSH değerim limitin biraz üstünde çıktı kronik bir sağlık durumum olmamasına rağmen. Bir kaç saat oyalanıp gelin tekrar kan testi yapalım bunu sistemden kaldıralım eminim tsh normal çıkacak dedi nitekim öyle yaptık tsh daha düşük çıktı, onu sisteme girdiler. Bu bahsettiğim olay Kasım ayında oldu. Aynı şekilde göz numaram artmış olmasına rağmen göz doktoru da sisteme girmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.