Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
7 Haz 2024
65
14
35
Aklımda çok sinir bozucu bir soru var, THY’nin Sağlık Listesinde Cilt Hastalıkları bölümünde Kronik Dermatit/Egzema kısmı mevcut. Saçımda Seboreik Dermatit mevcut bu sürede henüz hala ilaç kullanıyorum. Bu bir elenme sebebi olabilir, ama yine de öğrenmek istiyorum daha önce karşılaşmış deneyimi olmuş bilgi edinmiş veya sadece bilgisini paylaşmak isteyen herkesin cevap vermesini rica ediyorum, sizce elenir miyim bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Aklımda çok sinir bozucu bir soru var, THY’nin Sağlık Listesinde Cilt Hastalıkları bölümünde Kronik Dermatit/Egzema kısmı mevcut. Saçımda Seboreik Dermatit mevcut bu sürede henüz hala ilaç kullanıyorum. Bu bir elenme sebebi olabilir, ama yine de öğrenmek istiyorum daha önce karşılaşmış deneyimi olmuş bilgi edinmiş veya sadece bilgisini paylaşmak isteyen herkesin cevap vermesini rica ediyorum, sizce elenir miyim bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.
Aslında çok da belirgin bir düzeyde değil, kızarıklık neredeyse çok az ve kaşıntı ve pullanma minimum düzeyde yinede aklımı karıştırıyor

Bende e nabızda Dermatit- Diğer tanısı var bir ilaç kullanmadım. Sırtımdaki bir ben için gitmiştim. Yine de elenme sebebi olur mu

• Like
Tepkiler: nusretozcete
Aslında çok da belirgin bir düzeyde değil, kızarıklık neredeyse çok az ve kaşıntı ve pullanma minimum düzeyde yinede aklımı karıştırıyor
Bir arkadaşımda Sedef tanısı olmasına rağmen üstünde çok durmayıp geçirmişler. Belki güncel duruma göre aksiyon alabilirler

Bu konuda bilgim yok, sorun üst kısma çıksın diye yazıyorum. Bence kesinlikle içini karartma. Belki hastalığa değil hastalığın düzeyine bakıyor ve uygunsuz görmuyorlardir.

Bende e nabızda Dermatit- Diğer tanısı var bir ilaç kullanmadım. Sırtımdaki bir ben için gitmiştim. Yine de elenme sebebi olur mu
Zannetmiyorum ilaç kullanmıyorsanız veya sık sık atak geçirmiyorsanız bir sorun yaratmayacaktır, kendimden örnek verecek olursam bende sık sık atak geçirmiyorum, kaşıntı ve pullanma neredeyse yok denecek kadar az hatta yok bile diyebiliriz, sadece ilaç kullanımına devam ediyorum devam etmesem bile atak geçirmeyeceğimi düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.