Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu Part Time
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Part time mevzusunun nasıl işletildiğini bilen biri yazarsa çok iyi olur. Ben de başvuracaktım tam emin olamadım.
erkek arkadaşım çelebide part çalışıyordu saatleri full gibi aynı ve bi anda mesaiye çağırabiliyorlar. maaşı çok tatmin edici değildi tam maaş ne kadar bilmiyorum ama parttan fulle geçiş bi süre sonra kolay olduğunu biliyorum

• Like
Tepkiler: Şükran00
erkek arkadaşım çelebide part çalışıyordu saatleri full gibi aynı ve bi anda mesaiye çağırabiliyorlar. maaşı çok tatmin edici değildi tam maaş ne kadar bilmiyorum ama parttan fulle geçiş bi süre sonra kolay olduğunu biliyorum
Hmm anladım, mesai saatleri belirsizliği biraz kötü gibi. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.