Yolcu Hizmetleri Memuru
Doğru yazdınız aslında. YHM'nin asıl kısaltması Yolcu Hizmetleri Memuru. Yer Hizmetleri Memuru hem Yolcu Hizmetleri Memurluğunu hem de Harekat Memurluğunu kapsar. Yani, Yer Hizmetleri Memuru daha genel bir ifadedir.Ay pardon yer hizmetleri memuru olacakti.
Tesekkurler adminDoğru yazdınız aslında. YHM'nin asıl kısaltması Yolcu Hizmetleri Memuru. Yer Hizmetleri Memuru hem Yolcu Hizmetleri Memurluğunu hem de Harekat Memurluğunu kapsar. Yani, Yer Hizmetleri Memuru daha genel bir ifadedir.
Ne zaman başvurdunuz ramp,içinmi?Yolcu Hizmetleri Memuru
Hayir YHM icin basvurdum, Nisan sonuydu sanirim.Ne zaman başvurdunuz ramp,içinmi?
Basvuru surecinizden rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Ben kariyer.net sitesinden basvuru yaptim ve degerlendirme surecine dahil edildigim mesaji geldi, kariyer.net sitesi uzerinden. Online Ing ve genel yetenek testi mi yollaniyor ilk etapta? Ne kadar surede size donus yaptilar?8 inde İngilizce sözlü mülakat online oldu yhm trabzon part time alımı için girdim ertesi gün mesaj geldi başvurum ve sonucum aday havuzunda bekletılmekde ve personel ıhtıyacında dönüş yapılcagı şeklinde herkese başarılar
Online genel yetenek testi oluyor geçerseniz eğer İngilizce sınavı oluyor 50 soru genel yetenekden fazlaBasvuru surecinizden rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Ben kariyer.net sitesinden basvuru yaptim ve degerlendirme surecine dahil edildigim mesaji geldi, kariyer.net sitesi uzerinden. Online Ing ve genel yetenek testi mi yollaniyor ilk etapta? Ne kadar surede size donus yaptilar?
Tesekkur ederimOnline genel yetenek testi oluyor geçerseniz eğer İngilizce sınavı oluyor 50 soru genel yetenekden fazla
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.