Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar çelebi yer hizmetleri için part time işe başvurdum online sınav linki attılar tamamladım ingilizce ve genel yetenek olmak üzere eğer olumlu ise kaç gün içinde dönüş yapılıyor?
merhabalar çelebi yer hizmetleri için part time işe başvurdum online sınav linki attılar tamamladım ingilizce ve genel yetenek olmak üzere eğer olumlu ise kaç gün içinde dönüş yapılıyor?
Baz ücreti yer hizmetleri memuru için saatlik 288,65 hareket memuru 338,48 (1 Temmuz itibariyle) + lisans tazminatı (saatlik) pre intermediate 20,14 intermediate 64,75 upper intermediate advanced 71,02 + aylık performans primi bu da 32,59. Fiyatlar prim olarak söylendi. Ortalama 100-110 saat çalışılıyormuş. 4 saat ve üzeri için 510 TL günlük bir ücret var
Baz ücreti yer hizmetleri memuru için saatlik 288,65 hareket memuru 338,48 (1 Temmuz itibariyle) + lisans tazminatı (saatlik) pre intermediate 20,14 intermediate 64,75 upper intermediate advanced 71,02 + aylık performans primi bu da 32,59. Fiyatlar prim olarak söylendi. Ortalama 100-110 saat çalışılıyormuş. 4 saat ve üzeri için 510 TL günlük bir ücret var
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.