Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

meworking

Üye
23 Şub 2026
7
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
celebi yolcu hizmetlerinin part time icin maas ucreti nedir? ilk ay egitim oldugu icin nasil odeme planlaniyor ve calisma saatleri nasil ayarlaniyor part time icin? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler simdiden 😊

Çalışma saatleri aylık 110-120 saat maksimum olacak şekilde haftalara bölünüyor sabit bir vardiya yok bugun boyle yarın farklı. Haftada 3-4 gün gidersin ortalama. Dil performans gibi primlerle benim kendime göre hesaplamam 36 bin falandı tabi aşağı yukarı değişir .

• Like
Tepkiler: meworking
Çalışma saatleri aylık 110-120 saat maksimum olacak şekilde haftalara bölünüyor sabit bir vardiya yok bugun boyle yarın farklı. Haftada 3-4 gün gidersin ortalama. Dil performans gibi primlerle benim kendime göre hesaplamam 36 bin falandı tabi aşağı yukarı değişir .
Part time asgari mi gerçekten, tam zamanlıya geçme şansı nedir ne kadar sürer?

Online genel yetenek ve İngilizce'yi geçtim. Sonra online İngilizce speaking yapıldı. Onu da bir soru dişinda yaptım. Ne kadar sürede olumlu olumsuz dönüş oluyor? Eğitim kaç ay sürüyor? Güncel işimde daha çok kazanıyorken Çelebi tercih etmek mantıklı mı?

Online genel yetenek ve İngilizce'yi geçtim. Sonra online İngilizce speaking yapıldı. Onu da bir soru dişinda yaptım. Ne kadar sürede olumlu olumsuz dönüş oluyor? Eğitim kaç ay sürüyor? Güncel işimde daha çok kazanıyorken Çelebi tercih etmek mantıklı mı?
Hayır mantıklı değil çok çalıştırıyorlarmış . Öyle duydum. Eğitim 2 ay demişlerdi. Birde havalimanı zordur vardiyası falan bence işinden çıkma

Firmanın kurumsal olması, yan haklarının olması beni yöneltti ama dediğiniz gibiyse hiç işimizi bozmaya gerek yok gibi.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.