Pozisyon veya İlan Adı
çelebi ingilizce mülakat hakkında
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kısa sorular soruluyor genelde. Kendinden bahseder misin, hobilerin ailen vb. Mesela hobilerinden bahsederken kitap okumayı seviyorum derseniz arkasına hangi kitabı okudun en son ne anlatıyordu gibi sorular gelebilir. Ya da müzik dinlemeyi seviyorum derseniz en sevdiğiniz sanatçı kim sorusu da gelebilir basit sohbetler üzerinden ilerliyor. Geçmiş zaman gramerinizi ölçmek için de hiç yurtdışına çıktın mı ya da en son nereye tatile gittin, bir anı anlat gibi sorular da gelebiliyor. Önemli olan heyecanlanmadan 3 4 cümlelik cevaplar vermeniz. Çok kasıntı bir ortam olmuyor çok da uzun sürmüyor zaten 2 ya da 3 soruyla karşılaşılır
Teşekkürler Çelebi Hakkında Verdiğiniz Bilgiler İçin. Peki HAVAŞ'ın Sınavları Hakkında Bilginiz Varmı? Genel Yetenek ve İngilizce Sınavlarında ??

Çelebi Mülakata Girmeye Hak kazandım Ama Ne Tür Sorular Soruyorlar Bilemiyorum Bilen varsa Yardımcı Olabilir mi

Mülakat Online Olcak Yapay Zeka mı yoksa Gerçek kişi mi oluyor
2025'te ilk mülakatta adminimizin dediği gibi bir şef ve yolcu hizmetleri memuru vardı ilk başta Türkçe ilerledi mülakat ardından bir kaç soru İngilizce hobilerinden bahseder misin ve üniversiteden soru gelmişti bana ve verdiğim yanıta da tamamdır yeterli benim için bizlik tamam sırada İngilizce hocası ile mülakatın olacak demişlerdi 2 gün sonrada o gerçekleşti komple İngilizce yaklaşık 10 dk sürüyor hoca basit başlayıp zora doğru sorular yöneltmekte gramer ve kelime bilgisi önemli bu noktada çünkü bende oldu direkt pas geçelim demiştim bu soruyu tabii eksi puan kazandırdı buda bana yani gündelik olarak sorular başlıyor ardından üniversite hayatın,iş hayatın ve gelecek ile ilgili sorular geliyor genel olarak.

• Like
Tepkiler: gunes
Teşekkürler Çelebi Hakkında Verdiğiniz Bilgiler İçin. Peki HAVAŞ'ın Sınavları Hakkında Bilginiz Varmı? Genel Yetenek ve İngilizce Sınavlarında ??
Havaşın ingilizce testi çelebiye göre daha kolay(bence) ama genel yeteneği sayısala daha yatkın o yüzden sayısal mantık soruları çözmenizi tavsiye ederim. En son girdiğimde ingilizce testinin sonunda 2 ya da 3 soruluk ingilizce video sorusu vardı şu an değiştirmişlerse fikrim yok. Kamera ve ses sizi kaydederken oradaki ingilizce soruları sesli bir şekilde yanıtlayıp göndermeninizi istiyolardı. Mülakat aynı şekilde şefler ya da müdürler önce sizi türkçe tanır sonra 1 2 ingilizce sorusu sorar. Aslında bunlar çok değişken şeyler çünkü özel şirketler ne yapacakları belli olmuyor. Mesela ben geçen yıl ingilizce video mülakatı yapay zekayla yapmıştım onu geçince şefler beni türkçe tanımıştı ve bitirmiştik. Ama yapay zekayla değil direkt şeflerle ingilizce mülakat yapan da vardı.

• Like
Tepkiler: ilkveson ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.