Pozisyon veya İlan Adı
çelebi ingilizce mülakat hakkında
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ybelenee

Üye
5 Ocak 2026
15
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Çelebi Mülakata Girmeye Hak kazandım Ama Ne Tür Sorular Soruyorlar Bilemiyorum Bilen varsa Yardımcı Olabilir mi

Mülakat Online Olcak Yapay Zeka mı yoksa Gerçek kişi mi oluyor

Çelebi Mülakata Girmeye Hak kazandım Ama Ne Tür Sorular Soruyorlar Bilemiyorum Bilen varsa Yardımcı Olabilir mi

Mülakat Online Olcak Yapay Zeka mı yoksa Gerçek kişi mi oluyor
Genelde bir Şef ve bir de Yolcu Hizmetleri Memuru olur mülakatlarda. Kendinizi tanıtmanızı, bu işe olan motivasyonunuzu ölçmeye yönelik sorular sorulur. Belirli sorular yok, mülakatı siz yönlendiriyorsunuz aslında. Mülakat Türkçe olmakla birlikte bir noktada İngilizce sorular da sorulur. İngilizce sorular da basit düzeyde; güçlü-zayıf yönleriniz, kendinizi tanıtmanız, yurt dışına çıkıp çıkmadığınız gibi sorulardan ibarettir.

Sürecinizde başarılar dilerim.

Genelde bir Şef ve bir de Yolcu Hizmetleri Memuru olur mülakatlarda. Kendinizi tanıtmanızı, bu işe olan motivasyonunuzu ölçmeye yönelik sorular sorulur. Belirli sorular yok, mülakatı siz yönlendiriyorsunuz aslında. Mülakat Türkçe olmakla birlikte bir noktada İngilizce sorular da sorulur. İngilizce sorular da basit düzeyde; güçlü-zayıf yönleriniz, kendinizi tanıtmanız, yurt dışına çıkıp çıkmadığınız gibi sorulardan ibarettir.

Sürecinizde başarılar dilerim.
sorulan soruların cevabını nasıl vermeliyiz ve soru tarzları nasıl örnek verme şansınız var mı

Çok uzatmalı cevaplar vermenize gerek yok cevabın içeriği de önemli değil sadece akıcı heyecanlanmadan cevap vermeniz yeterli. Gramer bilginizi ölçmeye yönelik. Bu arada hangi istasyon için?

Çok uzatmalı cevaplar vermenize gerek yok cevabın içeriği de önemli değil sadece akıcı heyecanlanmadan cevap vermeniz yeterli. Gramer bilginizi ölçmeye yönelik. Bu arada hangi istasyon için?
Sorular Nasıl Mesela Örnekler Verebilir misiniz İstanyon ESB AYT gibi düşünüyoruz.

Kısa sorular soruluyor genelde. Kendinden bahseder misin, hobilerin ailen vb. Mesela hobilerinden bahsederken kitap okumayı seviyorum derseniz arkasına hangi kitabı okudun en son ne anlatıyordu gibi sorular gelebilir. Ya da müzik dinlemeyi seviyorum derseniz en sevdiğiniz sanatçı kim sorusu da gelebilir basit sohbetler üzerinden ilerliyor. Geçmiş zaman gramerinizi ölçmek için de hiç yurtdışına çıktın mı ya da en son nereye tatile gittin, bir anı anlat gibi sorular da gelebiliyor. Önemli olan heyecanlanmadan 3 4 cümlelik cevaplar vermeniz. Çok kasıntı bir ortam olmuyor çok da uzun sürmüyor zaten 2 ya da 3 soruyla karşılaşılır

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.