açık program yok okulun zorunlu stajı olduğu için okula kontenjan verilmiş o kapsamda başvurdum sınavı geçtim sıra ingilizce mülakattaTebrikler. Ne zaman başvurmuştunuz? Açık ilanı var mı şuan?
Genelde bir Şef ve bir de Yolcu Hizmetleri Memuru olur mülakatlarda. Kendinizi tanıtmanızı, bu işe olan motivasyonunuzu ölçmeye yönelik sorular sorulur. Belirli sorular yok, mülakatı siz yönlendiriyorsunuz aslında. Mülakat Türkçe olmakla birlikte bir noktada İngilizce sorular da sorulur. İngilizce sorular da basit düzeyde; güçlü-zayıf yönleriniz, kendinizi tanıtmanız, yurt dışına çıkıp çıkmadığınız gibi sorulardan ibarettir.Çelebi Mülakata Girmeye Hak kazandım Ama Ne Tür Sorular Soruyorlar Bilemiyorum Bilen varsa Yardımcı Olabilir mi
Mülakat Online Olcak Yapay Zeka mı yoksa Gerçek kişi mi oluyor
sorulan soruların cevabını nasıl vermeliyiz ve soru tarzları nasıl örnek verme şansınız var mıGenelde bir Şef ve bir de Yolcu Hizmetleri Memuru olur mülakatlarda. Kendinizi tanıtmanızı, bu işe olan motivasyonunuzu ölçmeye yönelik sorular sorulur. Belirli sorular yok, mülakatı siz yönlendiriyorsunuz aslında. Mülakat Türkçe olmakla birlikte bir noktada İngilizce sorular da sorulur. İngilizce sorular da basit düzeyde; güçlü-zayıf yönleriniz, kendinizi tanıtmanız, yurt dışına çıkıp çıkmadığınız gibi sorulardan ibarettir.
Sürecinizde başarılar dilerim.
Sorular Nasıl Mesela Örnekler Verebilir misiniz İstanyon ESB AYT gibi düşünüyoruz.Çok uzatmalı cevaplar vermenize gerek yok cevabın içeriği de önemli değil sadece akıcı heyecanlanmadan cevap vermeniz yeterli. Gramer bilginizi ölçmeye yönelik. Bu arada hangi istasyon için?
ESB içinÇok uzatmalı cevaplar vermenize gerek yok cevabın içeriği de önemli değil sadece akıcı heyecanlanmadan cevap vermeniz yeterli. Gramer bilginizi ölçmeye yönelik. Bu arada hangi istasyon için?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.