Pozisyon veya İlan Adı
Hatay İstasyonu Part Time-Harekat Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Zaten olumlu ise dönüş yapıyorlar. Yüz yüze mülakata çağırıyorlar ama ne zaman dönerler bir bilgim yok benimde

Selam, evet bugün online ön görüşmeler olacak.
Çok sevindim ben mail adresimle ilgili sorun yaşıyorum IK ile durumu çözmeye çalışıyoruz adına çok sevindim🙏 görüşmeden sonra bilgilendirici bir metin yazabilir misin rica etsem.. bollll şanslar777

Çok sevindim ben mail adresimle ilgili sorun yaşıyorum IK ile durumu çözmeye çalışıyoruz adına çok sevindim🙏 görüşmeden sonra bilgilendirici bir metin yazabilir misin rica etsem.. bollll şanslar777
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler.☺️ Ön görüşme yaklaşık 5-8 dakikalıktı kendinizi tanıtır mısınız diye sordular, servis güzergahı sebebiyle nerede ikamet ettiğimi sordular daha sonrasında bilgi verdiler ücret ve eğitim hakkında. Eğitimler şehir dışında olacakmış yaklaşık 2 ay kadar. Ama hangi şehirlerde olacağını sormayı unuttum eğer ki sende görüşürsen hangi şehirlerde olacağını sorar mısın? Sana da başarılar dilerim 🙏🏼

Öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler.☺️ Ön görüşme yaklaşık 5-8 dakikalıktı kendinizi tanıtır mısınız diye sordular, servis güzergahı sebebiyle nerede ikamet ettiğimi sordular daha sonrasında bilgi verdiler ücret ve eğitim hakkında. Eğitimler şehir dışında olacakmış yaklaşık 2 ay kadar. Ama hangi şehirlerde olacağını sormayı unuttum eğer ki sende görüşürsen hangi şehirlerde olacağını sorar mısın? Sana da başarılar dilerim 🙏🏼
Tabikii sorarımm süreç bitti mi yoksa başka görüşmeler , yüz yüze mülakatlar olacak mı birde maaş bilgisi için ne dediler acaba, birde eğitimde maaş yatacak mı bunu sordun muu

Tabikii sorarımm süreç bitti mi yoksa başka görüşmeler , yüz yüze mülakatlar olacak mı birde maaş bilgisi için ne dediler acaba, birde eğitimde maaş yatacak mı bunu sordun muu
Hayır süreç devam ediyor eğer süreç olumlu ilerler ise gelecek hafta İngilizce online mülakat olacağını söylediler maaş içinde yaklaşık saatlik 146dan 223 e kadar yükseldiğini, aylık 23k ya tekabül ediyor vs dediler yanlış hatırlamıyorsam eğitim süresinde maaşın yatıp yatmayacağını sormadım maalesef :(

Hayır süreç devam ediyor eğer süreç olumlu ilerler ise gelecek hafta İngilizce online mülakat olacağını söylediler maaş içinde yaklaşık saatlik 146dan 223 e kadar yükseldiğini, aylık 23k ya tekabül ediyor vs dediler yanlış hatırlamıyorsam eğitim süresinde maaşın yatıp yatmayacağını sormadım maalesef :(

Maaş beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı… havacılık sektöründe asgari ücretten Bile az maaş almak hiç mantıklı gelmedi sanırım sürece eskisi gibi kendimi vererek devam etmeyeceğim. Tabiki görüşmeye geçersem merak ettiklerimizi sorarım teşekkür ederim 🙏 herhangi bir sosyal medya platformu kullanıyor musunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.