Pozisyon veya İlan Adı
Çelebi Antalya Yolcu Hizmetleri ve Harekat/Operasyon Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
neden böyle düşünüyorsunuz
Geçen yıllara göre tgsnin süreci daha hızlı ilerliyor ki bence normal değil yani bu kadar hızlı ilerlemesi. Sektörde aday havuzu büyük ölçüde ortak olduğu için yani birçok kişi aynı anda hem havaşa hem çelebiye hem tgsye hem fugoya başvurabiliyor. Tgs süreci erken sonuçlandıracağı için adayların bir kısmı yerleşmiş olacak diğer firmalar hem aday kaybı yaşamayacak hemde gereksiz mülakat yapmayacak ama bu benim fikrim benim düşüncem böyle bişey olmayadabilir sadece bir fikir yani

Sürecin sonlarına gelinmiş ise ulaşmaya çalışmamakta pişmanlık hissettiriyor. Hassas durumlar maalesef, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Elbette, anlıyorum sizi ama karamsar olmayın demek istedim yani sürecin sonlarına gelinmiş olmayabilir çünkü genelde birçok başvuru alınıyor ve grup grup dönüş yapılıyor göründüğü kadarıyla o yüzden sıra gelecektir. Şirketler aynı anda tüm adaylara dönemiyor farklı bölümlerde de dönüşler grup grup ilerliyor. O yüzden olumsuz dönüş almadıkça doğal olarak sürecin içindesiniz demektir deniyor. Zaten ihtiyaç varsa her türlü ulaşırlar ihtiyaç yoksa mecbur bekletirler. İlanlar yalnızca başvuru toplamak için de açılmış olabiliyor bazen, tabi adaylar bekliyor ama dönüş geç olabiliyor şirketlerin o anki ihtiyacına göre süreç şekilleniyor büyük ihtimalle. Bu yüzden kendinizde de sorun aramamalısınız bu gibi dış etkenler vardır. Umarım gönlünüzden geçen ve hayırlısı olur :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.