Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

kitkat

Üye
3 Tem 2024
17
2
0
merhabaa, emirates bir yıllık hizmet alanında tecrübe edinmiş olmamızı istiyor. benim bir yıllık öğretmenlik deneyimim var. bu sayılır mı? bana olumlu dönüş yapıldı assessment day için fakat emin olamadım bir bilgisi olan var mı acaba? bir de farklı konu olacak fakat sağlık süreci nasıl ilerliyor sghm onaylı mı almamız gerek yoksa başka şekilde mi ilerliyor bir fikri olan var mı acaba?

Sgk ve e nabızına bakmıyorlar. 1 yıllık öğretmenlik sayılır, evet. Sağlığı kendi ülkelerinde hallediyorlar.

merhabaa, emirates bir yıllık hizmet alanında tecrübe edinmiş olmamızı istiyor. benim bir yıllık öğretmenlik deneyimim var. bu sayılır mı? bana olumlu dönüş yapıldı assessment day için fakat emin olamadım bir bilgisi olan var mı acaba? bir de farklı konu olacak fakat sağlık süreci nasıl ilerliyor sghm onaylı mı almamız gerek yoksa başka şekilde mi ilerliyor bir fikri olan var mı acaba?
Bir ihtimal sayılmayabilir. Daha çok ilk tercihleri 5 yıldızlı otellerde minimum 1 yıl tecrübe oluyor. Daha sonra genel olarak hizmet alanında ki tecrübelere bakıyorlar. Fakat sizi assesment day'e davet etmişlerse şansınız yerinde olabilir. Başarılar!

Bir ihtimal sayılmayabilir. Daha çok ilk tercihleri 5 yıldızlı otellerde minimum 1 yıl tecrübe oluyor. Daha sonra genel olarak hizmet alanında ki tecrübelere bakıyorlar. Fakat sizi assesment day'e davet etmişlerse şansınız yerinde olabilir. Başarılar!
Bu otel tecrübesi tercihi tek emirates için mi geçerli? Qatar etihad nasıl düşünüyorlar? Çevirmenlik öğretmenlik satış görevlisi tecrübem var benim mesela

Ben de çoğu yerde o tarz mesleklerin kabul edildiğini gördüğüm için geri dönmelerine şaşırdım. Ama döndükleri için de belki de kabul edilir diye düşündüm ama kafam karıştı açıkçası. O yüzden sormak istemiştim verdiğiniz cevap için teşekkürler ☺️

Bu otel tecrübesi tercihi tek emirates için mi geçerli? Qatar etihad nasıl düşünüyorlar? Çevirmenlik öğretmenlik satış görevlisi tecrübem var benim mesela
Arap Yarımadası base'li tüm havayolları 5 yıldız ile kafayı bozmuş durumda. Benim arkadaşımın otel tecrübesi yoktu fakat hem çevirmenlik hem PT'lik tecrübesi vesaire vardı. Emirates Finaline kadar ulaştı. Dip not: İngiliz aksanlı C2 ingilizcesi vardı.

Arap Yarımadası base'li tüm havayolları 5 yıldız ile kafayı bozmuş durumda. Benim arkadaşımın otel tecrübesi yoktu fakat hem çevirmenlik hem PT'lik tecrübesi vesaire vardı. Emirates Finaline kadar ulaştı. Dip not: İngiliz aksanlı C2 ingilizcesi vardı.
Ben de ekleyeyim,ikinci dil bilen sınıf arkadaşım otelcilik tecrübesi olmadığı halde katara girdi. Gerçi havalimanında çalışmıştı. Özgeçmişinde ne yazıyordu bilmem. Komik olan kısım ise 5 yıldızlı otele girmek için de tecrübemiz olması lazım,onlar bile tecrübesiz almıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.