Pozisyon veya İlan Adı
Cadet pilotu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Erengk

Üye
23 Mar 2026
4
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba cadet programı tekrar açılacak mı bilgisi olan var mı ben sınavları kazanmıştım ama sürecim belirsizlikler yüzünden durdurulmuştu tekrar açılıcak mı veya açılacaksa ne zaman açılır bir bilgisi olan var mı acaba

Merhaba cadet programı tekrar açılacak mı bilgisi olan var mı ben sınavları kazanmıştım ama sürecim belirsizlikler yüzünden durdurulmuştu tekrar açılıcak mı veya açılacaksa ne zaman açılır bir bilgisi olan var mı acaba
Umutlandırmak gibi olmasın ama pegasus eylülde devam edebilir bu sürece. Şubatta pgs binasında eylülde yeniden alımlar olacağı söylenmişti ikda çalışanlar tarafından.

Umutlandırmak gibi olmasın ama pegasus eylülde devam edebilir bu sürece. Şubatta pgs binasında eylülde yeniden alımlar olacağı söylenmişti ikda çalışanlar tarafından.
Teşekkür ederim yanıtın için umarım açarlar tekrar bu yıl bitmeden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.