Pozisyon veya İlan Adı
thy pace, thy cadet, thy pilotluk, cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

mupty

Üye
27 Nis 2025
39
8
5
Merhaba arkadaşlar bugün sürece devam eden tüm adaylara aynı mail gönderilmiş sanırım. Fakat benim merak ettiğim şey bilgilendirme maili sonrasında süreç hakkında olumlu/olumsuz bilgilendirme mailinde "olumsuz" diye mail gelen oldu mu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim, hepimiz için hayırlısını diliyorum. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşur...

• Like
Tepkiler: Canddyy
Şimdi kurul mulakatindan olumlu gelenlerin 3 aylık sureci mi olacak? 3 ay içerisinde ilan açılmazsa crm için mi basvuracaklar tekrar. Çok belirsiz oldu anlayamadım.

Şimdi kurul mulakatindan olumlu gelenlerin 3 aylık sureci mi olacak? 3 ay içerisinde ilan açılmazsa crm için mi basvuracaklar tekrar. Çok belirsiz oldu anlayamadım.
kurula tekrar gireceğiz ama açıklandığı tarihten itibaren 3 ay olsaydı iyiydi, ben şubatta girdim zaten 3 ay doldu sayılır

• Like
Tepkiler: sky24

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.