Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
26 Eyl 2025
19
5
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar merhaba,

Benim gibi kurul olumlu alıp simülatör değerlendirmesi daveti bekleyen var mı aranızda?

Arkadaşlar merhaba,

Benim gibi kurul olumlu alıp simülatör değerlendirmesi daveti bekleyen var mı aranızda?
Merhaba, öncelikle mülakat sürecini başarıyla tamamladığınız için tebrik ederim.
Ben de kurul mülakatına hazırlanıyorum ve deneyiminiz benim için gerçekten değerli.
Sizce kurulda en önemli püf nokta nedir? Özellikle nelere dikkat ediyorlar?
Bir de şunu merak ediyorum: Mühendislere öncelik veriliyor mu? Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Matematik ve fizik bilgisinin çok güçlü olması mı bekleniyor, yoksa sorulara yüzde yüz doğru ve hızlı cevap vermek mi daha önemli? Yoksa daha çok adayın düşünme biçimine ve genel duruşuna mı bakılıyor?
Paylaşacağınız her tavsiye benim için çok kıymetli olur, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle mülakat sürecini başarıyla tamamladığınız için tebrik ederim.
Ben de kurul mülakatına hazırlanıyorum ve deneyiminiz benim için gerçekten değerli.
Sizce kurulda en önemli püf nokta nedir? Özellikle nelere dikkat ediyorlar?
Bir de şunu merak ediyorum: Mühendislere öncelik veriliyor mu? Ben İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Matematik ve fizik bilgisinin çok güçlü olması mı bekleniyor, yoksa sorulara yüzde yüz doğru ve hızlı cevap vermek mi daha önemli? Yoksa daha çok adayın düşünme biçimine ve genel duruşuna mı bakılıyor?
Paylaşacağınız her tavsiye benim için çok kıymetli olur, şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, ben de dilciyim. Bölüm öncelikleri kesinlikle yok. Benim binlerce saatlik uçak simülatör geçmişim çok faydalı oldu çünkü çok detaylı sorular soruyorlar ama bence en önemlisi stres yönetiminin kuvvetli olması ve pes etmemek. 90 dakika sürmüştü benim mülakatım. Hata kabulu ve öğrenmeye açık olmak, motivasyonunuzu gösterebilmek önemli. Ben şahsen matematik sorularının yaklaşık yarısını yapamadım ama çabaladım, teknik sorularda da bilemediğim olmadı. CRM yetkinliklerine göre kendinizi tartmanız ve hazırlanmanız da önemli tabii ki.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.