Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
hocam merhaba sınav dönemimde ben psikiyatriye gitmiştim doktor anksiyete tanısı koymuş ve ilaç yazmış ben bunu daha yeni öğrendim sürece hazırlanırken daha sonra doktoru buldum tekrar gittim sehven yazıldı yazısı aldım tanı ve ilaç silindi ama birisi bana silinse bile thy hekimleri tanının silindiğini görüyor dediler bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz @gunes
Sanmıyorum görüldüğünü ama net bir şey de diyemiyorum. Silinse bile gördüklerini varsayarak, tanınızın veya ilaç alımınızın geçtiğimiz 3 yıl içinde olması aleyhinize olur diyebilirim. Sürecinizde başarılar dilerim.

Sanmıyorum görüldüğünü ama net bir şey de diyemiyorum. Silinse bile gördüklerini varsayarak, tanınızın veya ilaç alımınızın geçtiğimiz 3 yıl içinde olması aleyhinize olur diyebilirim. Sürecinizde başarılar dilerim.
2021 mart ayında gittim 5 yıl dolacak bu lehime olabilir en azından ilacı kullanmadım ve doktordan imzalı yedek sehven yazılmıştır raporu aldım teşekkür ederim cevabınız ve temennileriniz için

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.