Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Doktor tanıdık hocam,özel hastanede konmuş tanılar zaten. Sehven raporunda ya da tanı silme/değişiklikte bana sorun yaratmayacaktır. Ama tabi sizin söylediklerinizi baz alınca spinometri akciger grafisi vs cektirmek daha mantıklı yol gibi gözukuyor. Sürec özelde dahi olsa anlatıgınız gibi uzun ve zor olacak sanırım sildirmek için

Doktor tanıdık hocam,özel hastanede konmuş tanılar zaten. Sehven raporunda ya da tanı silme/değişiklikte bana sorun yaratmayacaktır. Ama tabi sizin söylediklerinizi baz alınca spinometri akciger grafisi vs cektirmek daha mantıklı yol gibi gözukuyor. Sürec özelde dahi olsa anlatıgınız gibi uzun ve zor olacak sanırım sildirmek için
Doktor tanıdıksa daha hızlı gider süreç, çok da sevindim bunu duyduğuma.
Heyet falan toplanmıyor o zaman. Ama yine 40 günü bulur tahmin ediyorumki. Yaşadığınız şehre göre değişir tabi. Bir çok değişkeni var bu işin maalesef. O yüzden gerçekten de tahlillerinizi, testlerinizi yapıp götürün, stresiniz azalsın. Bunu düşünmek, arka planda açık kalan uygulama gibi insanın şarjını yiyor resmen. Odağınız sadece mülakatlar olur böylece ☘️

Hocam sürecle alakalı mutlaka geri dönus yapıcam arkadaslara da fikir olmus olur. Allah razı olsun hic bir zorunlulugunuz olmamasına ragmen tek tek tüm sürecle alakalı yol gösterip fikir verdiniz. Hakkınızı helal edin🙏🏻

• Like
Tepkiler: indigo11
@indigo11 hocam merhaba sınav dönemimde ben psikiyatriye gitmiştim doktor anksiyete tanısı koymuş ve ilaç yazmış ben bunu daha yeni öğrendim sürece hazırlanırken daha sonra doktoru buldum tekrar gittim sehven yazıldı yazısı aldım tanı ve ilaç silindi ama birisi bana silinse bile thy hekimleri tanının silindiğini görüyor dediler bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz

@indigo11 hocam merhaba sınav dönemimde ben psikiyatriye gitmiştim doktor anksiyete tanısı koymuş ve ilaç yazmış ben bunu daha yeni öğrendim sürece hazırlanırken daha sonra doktoru buldum tekrar gittim sehven yazıldı yazısı aldım tanı ve ilaç silindi ama birisi bana silinse bile thy hekimleri tanının silindiğini görüyor dediler bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz

Merhaba, doktor aynı hastanede miydi?

hocam merhaba sınav dönemimde ben psikiyatriye gitmiştim doktor anksiyete tanısı koymuş ve ilaç yazmış ben bunu daha yeni öğrendim sürece hazırlanırken daha sonra doktoru buldum tekrar gittim sehven yazıldı yazısı aldım tanı ve ilaç silindi ama birisi bana silinse bile thy hekimleri tanının silindiğini görüyor dediler bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz @gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.