Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Tanısız bir ziyaret sildirilemez. Tanı ve ilaç sildirilebilir. İlçe sağlık müdürlüğüne gidip oradaki formları dolduruyorsunuz onlar siliyorlar
merhaba pegasus sağlık kontrollerınde doktor rutin olarak el kontrolü yada göz kontrolu yapıyor mu her adaya? yoksa sadece enabızı inceleyip class1 kısmınamı yönlendirmekte?

merhaba pegasus sağlık kontrollerınde doktor rutin olarak el kontrolü yada göz kontrolu yapıyor mu her adaya? yoksa sadece enabızı inceleyip class1 kısmınamı yönlendirmekte?
Class 1 alarak görüşmeye gidiyorsunuz, THY gibi ön sağlık değerlendirmesi yok. E nabız kontrolü yapılıyor. El-göz kontrolü gibi bir duyum almadım

• Like
Tepkiler: gunes
Class 1 alarak görüşmeye gidiyorsunuz, THY gibi ön sağlık değerlendirmesi yok. E nabız kontrolü yapılıyor. El-göz kontrolü gibi bir duyum almadım
Sağlık aşamasindaki birinden ilk ön degerlendirmeye katilindigini ardindan class1 e yönlendirdiklerini duydum tıpkı thyde oldugu gibi. Kafama soru işareti takildi enabiz çiktilarina bakarken kendileride thyde oldugu gibi çeşitli test yapiyormu diye

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.