Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, yaklaşık 5 yıl sonra cadet programı için başvurmayı düşünüyorum fakat yaklaşık 1 yıl önce psikiyatri muayenem ve stres için aldığım bir ilaç var.
Hiç kullanmadım ve hiç tekrar almadım. Bu benim için sorun yaratır mı?
Merhaba, yaklaşık 5 yıl sonra cadet programı için başvurmayı düşünüyorum fakat yaklaşık 1 yıl önce psikiyatri muayenem ve stres için aldığım bir ilaç var.
Hiç kullanmadım ve hiç tekrar almadım. Bu benim için sorun yaratır mı?
Takdir edersiniz ki yaklaşık 5 yıl sonra ne olacağını tahmin etmek epey güç. Fakat ilana şimdiki zamanda başvuracağınızı varsaydığımızda, hem ilaç kullanımınızın olması hem de tanınızın olması aleyhinize. Kullanmış olmadığınızı kanıtlamanız mümkün değil çünkü SGK'da satın aldığınız bilgisi yeterli oluyor. Şimdiki zamanda başvurduğunuzda %99.9 ihtimalle süreciniz olumsuz sonuçlanacaktır.
Forumumuzda üyelerimiz hem CADET hem de KABİN MEMURLUĞU kapsamında en güncel deneyimlerini paylaşmakta ve bu deneyimleri okuyarak farklı hastalıklara yönelik olarak THY'nin bakış açısını anlayabilmeniz mümkün. Dolayısıyla bu güncel trendleri takip etmeniz faydanıza olacaktır. İyi forumlar dilerim.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.