Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Cadet Pilot Süreci Durdurulması Hk.
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
6 Mar 2026
20
3
0
Meslek
Teknik
Arkadaşlar merhaba, dün maalesef çoğu adaya sürecin durdurulduğuna ait mailler atıldı, fakat bazı adaylara bu mail iletilmedi. Bu konu hakkında fikri olan var mıdır, sizce unutulmuş mudur, yoksa belli bir aday kapasitesi ile son bir alım daha mı yapılmak istenmektedir, konu hakkındaki fikirlerini paylaşmak isteyenleri duymak isterim ayrıca ben kurul mülakatına girecektim.

Mail gitmeyen kişilerin hangi aşamada oldukları önemli eğer bunu bilebilirsek bir tahmin yürütebiliriz mesela son aşamadaysa belki sayı toplamak için bir filo daha açıcak olabilirler zaten uçuş okulu almak için adımları var

• Like
Tepkiler: Cadetyolundaa
Mail gitmeyen kişilerin hangi aşamada oldukları önemli eğer bunu bilebilirsek bir tahmin yürütebiliriz mesela son aşamadaysa belki sayı toplamak için bir filo daha açıcak olabilirler zaten uçuş okulu almak için adımları var
Evet bence de aşamalar önemli, iptal maili gitmeyen arkadaşlar bu konu altında en son kaldıkları aşamaları paylaşırsa süper olur.

• Like
Tepkiler: sunny
Anladığım kadarıyla otomatik mail bu sene ilanlarına başvuranlara gitmiş. Mail gelmeyenler geçen senenin ilanındaki adaylar olması gerek. Eğer mail atarak bilgi alırlarsa aynı mail gönderiliyor.

Anladığım kadarıyla otomatik mail bu sene ilanlarına başvuranlara gitmiş. Mail gelmeyenler geçen senenin ilanındaki adaylar olması gerek. Eğer mail atarak bilgi alırlarsa aynı mail gönderiliyor.
Bende bu sene başvurdum 16 Şubat ilanına ilk defa, buna rağmen iptal maili gelmedi. Bilgi almak adına mail attım ona da dönüş olmadı. Dönüş olursa burada paylaşırım.

Bende bu sene başvurdum 16 Şubat ilanına ilk defa, buna rağmen iptal maili gelmedi. Bilgi almak adına mail attım ona da dönüş olmadı. Dönüş olursa burada paylaşırım.
16 şubat ilanına başvurup kurula kadar nasıl bu kadar hızlı geldiniz. süreçlere girdiğiniz tarihleri yazabilir misiniz.

16 şubat ilanına başvurup kurula kadar nasıl bu kadar hızlı geldiniz. süreçlere girdiğiniz tarihleri yazabilir misiniz.
Süreçlerin zamanı kişiden kişiye değişiyor ölçütleri nedir tam olarak emin değilim ama çevremde gördüğüm kadarıyla yazayım. Bana kurul gelmişken hala İngilizce sınavına girmemiş veya açıklanmamış kişiler vardı. Mart ayı başlarında optik sınava katılıp 3 gün sonra itep planlandı, itep e girdikten 2 gün sonra olumlu açıklanıp hızlı bir şekilde skytest planlandı. Mart son haftası skytest katılım sağladım ve sonrasında Nisan ayı için kurul planlanmıştı fakat 1 gün öncesinde iptal maili tarafıma ulaştı. Bu mail haricinde sürecin iptal olduğuna dair hala herhangi bir mail almadım 2 defa mail attım maile de dönüş sağlamıyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.