Pozisyon veya İlan Adı
2. Pilot Aday Adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ozkoka

Üye
12 Ocak 2026
1
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba arkadaşlar. Türk Hava yolları dün yeni ilan paylaştı. Bu sürece başlamadan sağlımın yerinde olup olmadıgını, uçmaya elverişli olup olmadığını öğrenmek istiyorum. SHGM pilot sağlık sertifikası yani Class 1 sertifikasını sürece başlamadan almak ne kadar mantıklı ? 1 yıl geçerliliği olduğunu öğrendim ancak bir sağlık durumum varsa bunu bilip boşu boşuna uğraşmamak daha iyi olur gibi geliyor. Sürece başlamadan alan var mı ? İyi günler

Merhaba arkadaşlar. Türk Hava yolları dün yeni ilan paylaştı. Bu sürece başlamadan sağlımın yerinde olup olmadıgını, uçmaya elverişli olup olmadığını öğrenmek istiyorum. SHGM pilot sağlık sertifikası yani Class 1 sertifikasını sürece başlamadan almak ne kadar mantıklı ? 1 yıl geçerliliği olduğunu öğrendim ancak bir sağlık durumum varsa bunu bilip boşu boşuna uğraşmamak daha iyi olur gibi geliyor. Sürece başlamadan alan var mı ? İyi günler
Teslim etmeden en fazla 1 ay önce alınmış olması gerekiyor süreciniz en iyi ihtimalle 5 ay süreceğinden çok mantıklı olmayacaktır hocam

• Like
Tepkiler: ozkoka

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.