Pozisyon veya İlan Adı
CADET İKİNCİ PİLOT ADAY ADAYI
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

a321neoo

Üye
6 Eki 2025
21
3
0
Meslek
Kokpit
Merhaba, İngilizce sınavından başarısız olma durumunda dil belgesi sunabilmemiz için vakit veriliyor mu? Akabinde süreç kaldığımız yerden devam ediyor mu?
Teşekkürler.

Merhaba, 1 ay sonra yeniden sınava girilebiliyorsunuz veya sınavı takip eden 30 gün içinde dil belgesi verebilirseniz süreciniz devam ediyor.

• Like
Tepkiler: tokito ve a321neoo
ielts çok daha basit bence de. fakat şunu ben tam anlayamadım, bir sonraki oturumu bekleyebilirsiniz diyorlar. bir sonraki oturum ne zaman nerede olacak? kime bunu sorabiliriz?

tamamdır, peki ilk sınavı nasıl geçtiniz. sizce kaç net yapmışsınızdır. ben sonucumu iyi bekliyordum çünkü. sınırı biliyor musunuz?

tamamdır, peki ilk sınavı nasıl geçtiniz. sizce kaç net yapmışsınızdır. ben sonucumu iyi bekliyordum çünkü. sınırı biliyor musunuz?
problem orada, sınav iyi geçiyor ama çok az yanlış yapma hakkın var. 100 üzerinden 80 ya da 90 alman gibi bir şey gerekiyor. benimde iyi geçmişti ama olumsuz geldi :D

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.