Pozisyon veya İlan Adı
cadet aday
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

scarface11

Üye
19 Nis 2024
16
0
0
Merhabalar herkese,

2020 yılında (17 yaşındayken) sadece YKS stresi nedeniyle bir kereye mahsus psikiyatriye gitmiştim. E-Devlet’te tanım Z00.4 (Genel Psikiyatrik Muayene) olarak görünüyor ve o dönem sadece bir kutu Dideral yazılmıştı. internet arattığımda böbrek ile ilgili problemlerdede kullanıldığı geçiyor

O günden sonra hayatımın hiçbir döneminde psikiyatrik bir muayenem veya bu yönde bir şikayetim olmadı. Üzerinden yaklaşık 7 yıl geçti; akademik ve iş hayatımda gayet sorunsuz bir süreç geçirdim.

THY ve Pegasus’un pilotluk ilanlarına başvurmayı planlıyorum ama bu geçmiş kayıt sağlık mülakatında sorun yaratır mı acaba çünkü ılacı satın almama rağmen kullanmadım ve muayene tarihinde reşit bile değildim. Aranızda benzer bir tecrübesi olan ya da süreci bilenler bilgi verebilirse çok sevinirim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.