Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Hocam bizim arkadaş bugün ifte fuarındaydı orda 164 . Filoyu Mayıs ayında alacaklarını söylediler ama bu son filo olacak başka filo yok

Tam da bu yüzden THY cadet açarak iyi yapıyor, zira size süreç üzerinde hiçbir suçu olmayan insanlara karşı beslediğiniz öfke ile herhangi bir yolcu uçağı kontrolünün verildiğini düşünmek kabus gibi.
Üzülemiyormuş da ilahi adaletmiş de..
Havacılık yetkinliklerinize bu kadar güveniyorsanız cadet ilanlarına buyurun başvurun.
Tabii tabii siz çok pembe gözlüklerle bakıyorsunuz bu işe hiçbir şey bilmediğiniz görmediğiniz için. Ne kaptanlar ne hocalar var siz benim öfkeyle itham ettiğimi söylüyorsunuz olur da girebilirseniz sektöre göreceksiniz öfkeli insanlar nasıl olur :))
Siz okuduğunuzu algılamakta güçlük çekiyorsunuz belli ki lütfen bu süreç içerisinde kitap okumayı ihmal etmeyin ☺ Ve tabii ki ilanları da dikkatli okuyun zira okusaydınız bilirdiniz en azından ppl eğitimi bile alan birisi cadete başvuramaz

Tabii tabii siz çok pembe gözlüklerle bakıyorsunuz bu işe hiçbir şey bilmediğiniz görmediğiniz için. Ne kaptanlar ne hocalar var siz benim öfkeyle itham ettiğimi söylüyorsunuz olur da girebilirseniz sektöre göreceksiniz öfkeli insanlar nasıl olur :))
Siz okuduğunuzu algılamakta güçlük çekiyorsunuz belli ki lütfen bu süreç içerisinde kitap okumayı ihmal etmeyin ☺ Ve tabii ki ilanları da dikkatli okuyun zira okusaydınız bilirdiniz en azından ppl eğitimi bile alan birisi cadete başvuramaz
Almasaydın eğitimi bana mı sordun o kadar para bayılırken evi arabayı satarken de burda bu insanlara öfke kusuyorsun :)

Ben Boğaziçi mezunuyum muhtemelen senin hayatında okuduğunun 50 katı kadar şey okumuşumdur hem de ev araba satmadan ya da baba parası yatırmadan :)

Almasaydın eğitimi bana mı sordun o kadar para bayılırken evi arabayı satarken de burda bu insanlara öfke kusuyorsun :)

Ben Boğaziçi mezunuyum muhtemelen senin hayatında okuduğunun 50 katı kadar şey okumuşumdur hem de ev araba satmadan ya da baba parası yatırmadan :)
Tebrikler çok uygun bir savunma ve sakin kalma tepkisi harika bir pilot olacağınıza eminim. Not Boğaziçi hangi bölüm? Turizm yöneticiliği değildir umarım Not2 Bilkent EE mezunuyum :)))

Tebrikler çok uygun bir savunma ve sakin kalma tepkisi harika bir pilot olacağınıza eminim. Not Boğaziçi hangi bölüm? Turizm yöneticiliği değildir umarım Not2 Bilkent EE mezunuyum :)))
Bilkent e.e. Okuyacak kadar sıralama yapacağına madem bu büyük havacılık tutkunun pelinden gidip pilotaj yazıp okusaydın ya en azından şu anda pilottun hem de evin araban yanına kar kalmıştı, yoksa Bilkent için de diğer ev ve arabaları mı sattın :)

@Pilotndahouse Dostum burada gereksiz polemik yaratmanın sana hiç bir faydası yok inan, yapma lütfen. Dahası bir şirket yetkilisi kazara şu yazdıklarını görse inan cadeti daha da fazla destekler.
Herkesin emeğinin ve yeteneğinin karşılığını alacağı günler görürüz inşallah en kısa zamanda. Naçizane düşüncem, meslek hakkında motivasyonu anlatırken eğitime tonla para döktüm demek bir anlam ifade etmeyen, aksine kişinin emeği ve yeteneği yerine “döktüğü” paralar ile hak iddia ettiği içi boş bir söylem.
Son olarak yine katılmadığım şekilde cadet mezunu pilotların meslektekş yetersizliğini iddia etmişsin. Sanıyorum ki istihdam edilebilmek için hak iddia ettiğiniz bir kurum tonla aşamadan geçirip aldığı cadetlere yeterli eğitimi verebilecek nitelik ve kalitededir. Türkiyede uçuş okullarındaki eğitim ve kalite de TAFA ile aynı seviyelerdedir umarım.

Burada okuduğunuz bir yorum ya da fikir bütün Tipli/tipsiz pilotlara ait olmuyor… aynı şekilde bir hesap tarafından yazılan kötüleyici yorumlar da bütün cadetlerin fikri olmuyor... Bir şirketin arkasındaki sebeplerini bilmediğimiz durumlardan dolayı izlediği politikalar sebebiyle bu işe gönül veren, belki de yıllar sonra beraber uçacak insanların birbirine bu şekilde davranması hem yersiz hem de üzücü. Enerjinizi başka şeylere harcamanızı tavsiye ederim. Umarım hepimiz için hayırlısı ne ise o olur.

Haklısınız arkadaşlar anlamsız bir sitemdi benimki de ama inanın o kadar saçma sapan bir durumdayız ki aynı gemide olsak da insan sitem edecek duygu boşaltacak an kolluyor bu tür durumlarda. Benim naçizane fikirlerim için kimse üzerine alınmasın ben bu okyanustaki bir damlayım sadece ve kimseyi demoralize etmesini istemem. Kötü etkilediğim birisi varsa özür diliyorum inşallah bir gün herkes hedeflerine ulaşır ve adil bir süreçten geçer herkese iyi uçuşlar

• Like
Tepkiler: Pilhk ve blackout
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.