Pozisyon veya İlan Adı
Pilot Adayı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
3 Eki 2025
113
50
5
Meslek
Kokpit
Merhaba herkese,

THY doktoruna class-1 sonuçlarını teslim ederken e nabız kontrolü yine yapılıyor mu ön değerlendirme sağlıkta olduğu gibi?
Daha önce ek tetkik istedikleri ve onayladıkları bir durumu, farklı bir doktora denk geldiğimizde aynı konudan yine ek tetkik isteme veya takılma durumları olur mu?

Tecrübelerini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Merhaba herkese,

THY doktoruna class-1 sonuçlarını teslim ederken e nabız kontrolü yine yapılıyor mu ön değerlendirme sağlıkta olduğu gibi?
Daha önce ek tetkik istedikleri ve onayladıkları bir durumu, farklı bir doktora denk geldiğimizde aynı konudan yine ek tetkik isteme veya takılma durumları olur mu?

Tekrar e nabız kontrolü olmuyor, class-1 sonuçlarınıza göre ek tetkik istenebilir.

• Like
Tepkiler: TopGunMaverick
Merhaba herkese,

Tekrardan e nabiz kontrolü yapıldığını söyleyen arkadaşım hic olmadi, zannımca class 1 icinde araştırılması gerektiğini düşündükleri konu olursa onun üzerine bir ek tetkik isteyebilirler. Selamlar.

• Like
Selamlar, Class 1 randevusu alırken göreceksiniz e- nabız hesabınıza girebilmeleri için link ekliyorsunuz, bu olduğu için ben kontrol edeceklerini düşünüyorum. Birkaç gün sonra randevuma gideceğim güncelleme yaparım.

Selamlar, Class 1 randevusu alırken göreceksiniz e- nabız hesabınıza girebilmeleri için link ekliyorsunuz, bu olduğu için ben kontrol edeceklerini düşünüyorum. Birkaç gün sonra randevuma gideceğim güncelleme yaparım.
Tekrardan planlanması icin mail mi attınız siz de

teşekkür ederim. fakat ben bundan bahsetmiyorum, thy tarafında teslim ettiğimizde, thy doktoru tekrar ön sağlıktaki gibi bir e nabız kontrolü yapıyor mu diye merak ettim

teşekkür ederim. fakat ben bundan bahsetmiyorum, thy tarafında teslim ettiğimizde, thy doktoru tekrar ön sağlıktaki gibi bir e nabız kontrolü yapıyor mu diye merak ettim
Thy tekrar olarak sizi çağırıp bakmıyor fakat ön sağlık aşamasında bazen adayların belirli ilaçlar ve teşhisler için "Profilimden Gizle" seçeneği ile o ilaçları profilden kaldırdığından dolayı eğitim sürecinde veya devam eden zamanlarda bunlarla ilgili araştırma yaptığını biliyorum. Bunu nasıl yapıyorlar bi bilgim yok. Muhtemelen bir hastane alt yapısından vs gerçekleşiyordur ki adayların gizlediklerini de görebilsinler. Ayrıca zaten sizin kullandığınız ilaçların da takibini yapıyorlar. En basit ilaçları bile kullanmamanız gerektiğini söyleyen detaylı bir ilaç listesi olduğunu biliyorum. Mümkün olduğunca şeffaf olmakta fayda var.

• Like
Thy tekrar olarak sizi çağırıp bakmıyor fakat ön sağlık aşamasında bazen adayların belirli ilaçlar ve teşhisler için "Profilimden Gizle" seçeneği ile o ilaçları profilden kaldırdığından dolayı eğitim sürecinde veya devam eden zamanlarda bunlarla ilgili araştırma yaptığını biliyorum. Bunu nasıl yapıyorlar bi bilgim yok. Muhtemelen bir hastane alt yapısından vs gerçekleşiyordur ki adayların gizlediklerini de görebilsinler. Ayrıca zaten sizin kullandığınız ilaçların da takibini yapıyorlar. En basit ilaçları bile kullanmamanız gerektiğini söyleyen detaylı bir ilaç listesi olduğunu biliyorum. Mümkün olduğunca şeffaf olmakta fayda var.
merhaba, aslında şu durumdan çekiniyorum.
ön sağlık değerlendirmesinde ek tetkik istendi, verdim ve olumlu aldım.
bu ek tetkik istenen konuda, class-1 alırken hastane sorun yaratır mı THY kabul etmiş olmasına rağmen?

yani thy'nin sorun görmediği bir konuyu, class-1 alınan hastanedeki hekim sorun eder mi?

merhaba, aslında şu durumdan çekiniyorum.
ön sağlık değerlendirmesinde ek tetkik istendi, verdim ve olumlu aldım.
bu ek tetkik istenen konuda, class-1 alırken hastane sorun yaratır mı THY kabul etmiş olmasına rağmen?

yani thy'nin sorun görmediği bir konuyu, class-1 alınan hastanedeki hekim sorun eder mi?
E nabız açısından sorun olmaz gibi ama class 1 den elenenler de var. Detaylı bir sağlık belgesi ve e nabız sadece geçmişteki hastalıklara bakıyor. O yüzden class 1den de elenme ihtimali var. Mesela skolyozdan elenip elenmeyeceğiniz class 1de ortaya çıkacak. Skolyozu örnek olarak verdim. E nabızdan skolyoz olup olmadığı veya derecesi belli olmaz. Bu tarz detaylar çok fazla. Ama genel sağlıklıysanız ve eminseniz kendinizden rahat olun bence.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.