Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot (II. Pilot Aday Adayı)
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

drdre

Üye
5 Ara 2025
13
1
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar merhaba , cadet alımlarının ne zaman tekrar başlayacağı ile ilgili bir duyum alan var mı ? Ben ekim ayı ortalarına doğru en azından diğer şirketlerin alımları tekrar değerlendireceğini düşünüyorum. Tahminleriniz var mıdır ?

Çoğunluk gördüğüm kadarıyla en geç 2027 ocak şubat ayına kadar tekrar açılacağı söyleniyor. Umarım böyledir diye umutlanıyorum bende :’)

Yeni bir ilanın 2027 sonbaharına kadar çıkması zor
Havacılık kadar dinamik başka bir sektör yok, yıllardır içerisinde bulunan biri olarak söylüyorum ki yarın da ilan gelebilir ya da dediğiniz gibi 2027 sonbaharında da gelebilir. IK dahi tahmin yapamazken bizim aldıgımız duyumlar kulaktan dolma olacaktır, elimizden tek gelen yarın ilan gelecekmiş gibi çalışmak ve yine 2 sene sonra da ilan gelebilme olasılıgına karşı da baska alanlarda da kendimize B planı yapmamız gerektiğini düşünüyorum. İnşallah en kısa sürede açılır :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.