Ramp için şimdi arandım yarın sabah 8.00 da eğitime bekliyoruz dediler
Aynen beni de sabah aradılar yarın 8 de eğitim başlayacak ama kaç gün süreceği yada kaç saat süreceği konusunda bilgilendirme yapmadılar ben İstanbul’un diger ucundan geleceğim için 5 10 dk gecikmem olursa sorun olur mu dedim ben bilmem gelince İK ya sorarsın dediler

Evrak teslimi yapan arkadaşlar sadece sağlık raporu mu teslim ettiler
İkametgah adli sicil gibi yan belgeler de istenmiş miydi sizden

Aynen beni de sabah aradılar yarın 8 de eğitim başlayacak ama kaç gün süreceği yada kaç saat süreceği konusunda bilgilendirme yapmadılar ben İstanbul’un diger ucundan geleceğim için 5 10 dk gecikmem olursa sorun olur mu dedim ben bilmem gelince İK ya sorarsın dediler
Eğitim ya da evrak teslim için belirli bir süre tanımadılar mı peki ?

Tgs ramp zor uçakaltı temizlik şut illaki işi bırakan olur olucakda yine alım açarlar ben birdaki alımlarda girerim kısmet olursa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.