Pozisyon veya İlan Adı
Y
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben bugün 12 de girdim, ingilizce online a göre çok basitti, ama genel yetenekte cok zorlandım asla süre yetmedi, online da daha kolaydı, inanılmaz salladım yani son 1.5 dakkam kalmıştı 5 boşum vardı, bana en yakın gelen şıkkı işaretleyip çıktım :) çok kötüydü gy ama umarım doğru sallamışımdır da geçerim:((((
Sanırım yerşnde sınavı sormamışsınız, ona göre cevaplamıştım

Ben bugün 12 de girdim, ingilizce online a göre çok basitti, ama genel yetenekte cok zorlandım asla süre yetmedi, online da daha kolaydı, inanılmaz salladım yani son 1.5 dakkam kalmıştı 5 boşum vardı, bana en yakın gelen şıkkı işaretleyip çıktım :) çok kötüydü gy ama umarım doğru sallamışımdır da geçerim:((((
Yer hizmetleri için sormuştum ben

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.