Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün sınava girenler bilgi verebilir mi sınav ortamı nasıldı SORULAR nasıldı bu gibi tarz şeylerden bilgi verir misiniz teşekkürler yer hizmetleri saw
Yerinde sınavı diyorsan aynı online sınav gibi. Havuzdaki sorularda. Rasgele sorular geliryor. Online sınavda kopya çekmeden başarılı olan birisi rahatlıkla yapabilir
Yerinde sınavı diyorsan aynı online sınav gibi. Havuzdaki sorularda. Rasgele sorular geliryor. Online sınavda kopya çekmeden başarılı olan birisi rahatlıkla yapabilir
Bugün sınava girenler bilgi verebilir mi sınav ortamı nasıldı SORULAR nasıldı bu gibi tarz şeylerden bilgi verir misiniz teşekkürler yer hizmetleri saw
sınava girdim bugun 20 soru var verilen ünitelerden cikiyor. Bölüm sonu sorularından farklı sorular. Aşırı kolay degil aşırı zorda degil çalışan gecer öyle diyim. Baya kalabalıktı ama sınav icin gelenler fazlaydı
sınava girdim bugun 20 soru var verilen ünitelerden cikiyor. Bölüm sonu sorularından farklı sorular. Aşırı kolay degil aşırı zorda degil çalışan gecer öyle diyim. Baya kalabalıktı ama sınav icin gelenler fazlaydı
Kağıt üzerinden mi yapılıyor bilgisayar üzerinden mi ve sana yardımcı olanı buluyor mu sınavda olumlu veya olumsuz ne zaman haber veriyorlar aradıklarında sigorta girişini yapılacak diye demişti sizinkisi yapıldı mı
Kağıt üzerinden mi yapılıyor bilgisayar üzerinden mi ve sana yardımcı olanı buluyor mu sınavda olumlu veya olumsuz ne zaman haber veriyorlar aradıklarında sigorta girişini yapılacak diye demişti sizinkisi yapıldı mı
bilgisayardan yapılıyor gözetmen var başında sınavdan cıkar cıkmaz sms geliyor eger kalırsan o gun icinde tekrar sınava griyosun. Gecersen eger yarın icin egitime cagırıyolar. Sigorta hakkında bilgim yok
bilgisayardan yapılıyor gözetmen var başında sınavdan cıkar cıkmaz sms geliyor eger kalırsan o gun icinde tekrar sınava griyosun. Gecersen eger yarın icin egitime cagırıyolar. Sigorta hakkında bilgim yok
Ben bugün 12 de girdim, ingilizce online a göre çok basitti, ama genel yetenekte cok zorlandım asla süre yetmedi, online da daha kolaydı, inanılmaz salladım yani son 1.5 dakkam kalmıştı 5 boşum vardı, bana en yakın gelen şıkkı işaretleyip çıktım çok kötüydü gy ama umarım doğru sallamışımdır da geçerim(((
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.