Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurlugu
Hiçbir şekilde ingilizce testi maili bile gelmedi bana incelenmedi bile cv, başvurun iletildi yazıyor sadece bir de kabin hizmetleri memuruyum ve b2 dil seviyem var şu anda ingilizce kursuna gidiyorum o halde bile yok kimleri çağırıyorlar en azından bir ingilizce testine girseydik, var mı ulaşabileceğimiz bir yer?

İlk defa sun Express sınavına girdim ilk defa dönüş yapıldı hatta defalarca kez başvurmuşum her alımda. Sınavı biraz önce bitirdim gramer zordu bence uzun paragraflar yok Thy gibi ama şıklar çok yakın birbirine hepsi düşündürücü geldi bana. Speaking sanırım en kolay olandı soru bakımından. Writing 80 kelime bulmak zor geldi açıkçası ama sanırım mülakatı da zor roleplay falan bu teknik Thy de yok mesela.
aklima birkac soru daha geldi cevaplarsaniz cok sevinirim🙏🏻🙏🏻 acaba sorular arasinda gecis var mi ve listening sorularinda sadece bir kez mi dinleyebiliyoruz? listening sorulari anlasilir miydi?

ingilizce sınavını geçmenize rağmen tekrar bi ingilizce sınav mı geldi? benimde 15 aralıkta mülakatım var dönüş yaptıklarında yazarsanız çok sevinirim
Merhaba SunExpressten şöyle bir cevap aldım.

Merhaba,
İlgili SMS ve e-mail tarafınıza sehven gönderilmiş olup, planladığınız mülakata katılımınızı bekliyoruz. Son gönderilen mail ve SMS'i dikkate almayınız.

Başarılar dileriz,

Sunexpress İnsan Kaynakları

• Like
Tepkiler: ucankus07

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.